Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizowałeś z 9? Czy kupiłeś już z 10?

Zastanawiam się nad aktualizacją ale

podobno są przypadki z brakiem basu.

Jakieś plusy względem 9 zauważyłeś?

Ja zostałem przy aktualizacji 3.8.0

Nowsze nie wiele wnoszą w przypadku BMW

• Moderatorzy
Opublikowano

Basu nie było w wersjach poniżej 1.3.0.

Aktualizowałem z 9.0. Trzeba najpierw wrzucić wersję 1.2.0 i dopiero na to wrzucić 1.3.0.

W zasadzie nie zauważyłem żadnych zmian. Czekałem tylko chwilę na potwierdzenie, że działa root bo używam HUR, zmiany jasności w zależności od pory dnia itp a do tego trzeba Roota.

spacer.png

Opublikowano

Wiem jak aktualizować bo śledzę na bieżąco to co Ty :D choć temat o 10 powoli bardzo się rozwija.

Na tym forum ciężko się czegokolwiek dowiedzieć.

Tu się tylko sprzedaje od pewnego czasu.

• Moderatorzy
Opublikowano
Rozwija czy nie... ciężko powiedzieć czy można jeszcze czegoś oczekiwać nowego, niby wszystko działa i chyba wszystko już odkryte. Jeśli zajdą jakieś zmiany to raczej już tylko w wyglądzie interfejsu.

spacer.png

• Partnerzy klubu
Opublikowano

Nie chcieliśmy robić bałaganu, ale to prawda... temat się trochę rozwinął i brakuje oddzielnego forum , dogadujemy z chińskim kontrahentem nową formę działalności , dam znać

Ł.

Opublikowano

Nie chcieliśmy robić bałaganu, ale to prawda... temat się trochę rozwinął i brakuje oddzielnego forum , dogadujemy z chińskim kontrahentem nową formę działalności , dam znać

Ł.

Ruszajcie z tym forum jak najszybciej.

Przydało by się bardzo i ten wątek dotyczyl by tylko zamówień i kupna waszych urządzeń

• Partnerzy klubu
Opublikowano

@warsteiner

Rozumiem, ze chodzi ci o rejestrator :) napisze ci w poniedziałek co i jak, wyslij mi prosze swojego maila

Ł.

Opublikowano

W związku z zaistniałą sytuacją będziemy musieli przyspieszyć nasze plany, a póki co spójrzcie proszę co mamy na półce w promocyjnej cenie.

Nawigacje 4.4

2 sztuki F10 CIC ~2010-2012 ,

Do F07 z 2010r. będzie pasować?

• Partnerzy klubu
Opublikowano

@WARSTEINERPL

Napisz na maila albo dzwon , kontakt@comfortmedia. pl ,

@RobertP

Niestety nie, model do F07 ma zupełnie inna ramkę, tą od f10 ewentualnie można upchnąć butem :wink:

Ł.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Panowie, zakupiłem u was nawigacje kilka miesięcy temu wraz z montażem do BMW e87. Niestety iDrive nie pasował, lecz ogarnąłem już inny tunel środkowy. Możecie mi podesłać tego iDrive? Mogę nawet zapłacić.. Próbowałem pisać smsy i maile. Pozdrawiam Artur
Opublikowano
Witam. Czy ktoś mógł by mi wytłumaczyć z pozoru prostą rzecz tz czemu świeżo zakupiona stacja nie chce się wgl uruchomić ? Po zmierzeniu miernikiem prąd dochodzi ale może chodzi o jakieś wzbudzenie ? Pozdrawiam
  • Partnerzy klubu
Opublikowano

@ infinity8709

Procesor, wiązka, zwarcie, nieprawidłowe podłączenie - rozumiem, że nie nasze... jak nasze to wymienimy, naprawimy

Pzdr

Opublikowano
Zauważyłem że po podpięciu kostki radio dosłownie na sekundę wyświetla napis android i gaśnie czyli wygląda to na uwaloną stację :( Po odesłaniu zastanowię się nad kupnem od was.
  • Partnerzy klubu
Opublikowano

@infinity8709

Trudno powiedzieć, możliwe. Jak będziesz gotowy to zapraszamy do nas

@Rozol

Nawigacje 4.4

2 sztuki F10 CIC ~2010-2012 ,

Koszt 999zł, do jednej z nich jest dedykowany tuner DVBT w cenie

do drugiej dedykowana kamera cofania w cenie

Nawigacje 4.4

F01 CIC ~2010-2012

F10 NBT ~2013-2016

E87 ~2006 - 2012

F10 CIC ~2010-2012

F10 NBT ~2013-2016

Koszt 999zł

nawigacje 6.0

E70 CCC ~2007-2010

F15 NBT 2014-2017

E70 CCC 2007-2010

Koszt 999zł

Na wszystkie obecne urządzenia obowiązuje promocja, Nawigacja + Kamera Cofania w cenie 2499zł - do wyczerpania stanów magazynowych

Nawigacja + kamera cofania w cenie 2499zł

Od przyszłego tygodnia wprowadzamy urządzenia na nowym procesorze Qualcomm - platforma jest bardziej rozwojowa - posiada mocniejszy procesor, lepszy procesor dźwięku, więcej pamięci wewnętrznej - i to rozwiązanie będziemy lansować. Będą także nowe kamery cofania z doskonałą soczewką Sony. Koszt urządzenia to 2999zł , kamery 350zł , na całość obowiązuje rabat bmw- klubu w wysokości 150zł

Obecne urządzenia na procesorze PX6 są sprawdzone, dlatego śmiało możecie korzystać z promocji 2499zł - stacja + kamera cofania - może się zdarzyć ze do któregoś auta zabraknie kamer cofania

Modyfikujemy stronę, powoli wszystko wraca do normy, zapraszamy do zakupów

Pozdrawiamy

• Moderatorzy
Opublikowano
Będą także nowe kamery cofania z doskonałą soczewką Sony.

Będzie taka kamera z klamką do e91 ?

spacer.png

Opublikowano
Tyle sprzedaliscie sprzętu A nadal nie macie forum dyskusyjnego na temat waszego sprzętu. Miało być na początku roku, jest koniec kwietnia i nadal cisza w tym temacie. Ile mam czasu czekać by zadać miliony pytań na temat użytkowania waszego sprzętu? Sprawuje się okej, ale jest dużo pytań i odpowiedzi na które czekam z państwa strony. Nie będę spamowal tego tematu, ale zapewne nie jestem sam który chętnie by podyskutowal na temat oprogramowania i bledow ktore podczas uzytkowania sa. Pozdrawiam.
  • Partnerzy klubu
Opublikowano

@Aivory

Jeszcze chwile :) , chęci są

Pozdrawiam

EDIT:

Mamy nową ekipe która nam postawi forum w przyszlym tygodniu,na pewno sie wszystko ruszy, oby nie było więcej niespodzianek :D