Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Partnerzy klubu
Opublikowano

@Sebooo

Zrealizowane

@hoolgerr

We wrocławiu mamy nasz punkt, koledzy zamontują urządzenie/a , pisz albo dzwoń :cool2:

[email protected]

Łukasz / Czarek

884883037

• Partnerzy klubu
Opublikowano

@arsiksr6

Nie robimy już e39, aczkolwiek jest jedna sztuka na półce, możemy sprzedać w dobrej cenie.

Jak masz ochotę to odezwij sie na priv

Ł.

Opublikowano

witam.

Zamawiam ekran android 9,0 Dab+ Obd2 WiFi kamerę cofania (myślę że się załapałem) rejestrator do E70 2013 + montaż

Dzięki Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Panowie kupiłem androida u was w połowie miesiąca, do tej pory proszę się o fakturę, muszę ją mieć w tym miesiącu, po raz kolejny posyłam dane

i po raz kolejny proszę o fakturę w tym miesiącu, dziękuje.

Edytowane przez lockbud
  • Partnerzy klubu
Opublikowano

@kubas70

Jeszcze luty :cool2: , napisz w jakiej części kraju interesuje Cie montaż.

Zapraszamy również oczywiście do nas, do Warszawy.

Pozdrawiam

Łukasz

Opublikowano

Witam

Najlepiej byłoby u Was,niestety zbyt daleko.

Małopolska . Zadzwonię w poniedziałek , dogadamy temat.

Dziękuję Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czy któryś z użytkowników korzysta z dołączonej anteny GPS ?

Ile czasu mija zanim nawigacja Wam "złapie" GPS ? Bo u mnie zdarza się, że potrzebuje na to 3-4 minut, co jest trochę denerwujące, bo nie wiem czy mam się kierować w lewo czy w prawo, żeby ominąć korki.

Przełożyłem już nawet antenę GPS na podszybie. Wcześniej była przyklejona pod deską rozdzielczą w okolicach schowka na rękawiczki.

Antenę widać na poniższym zdjęciu. Dodatkowo screen z jakiegoś programu GPS.

No właśnie te 3-4 minuty to niestety bardzo denerwujący standard :mad2:

Kupiłem rozgałęziacz Fakra i androida podpiąłem do ori anteny. W końcu działa to tak jak należy. Sygnał jest od razu, tak jak oryginalnej nawigacji.

Opublikowano

Ile czasu mija zanim nawigacja Wam "złapie" GPS ? Bo u mnie zdarza się, że potrzebuje na to 3-4 minut, co jest trochę denerwujące, bo nie wiem czy mam się kierować w lewo czy w prawo, żeby ominąć korki.

Przełożyłem już nawet antenę GPS na podszybie. Wcześniej była przyklejona pod deską rozdzielczą w okolicach schowka na rękawiczki.

No właśnie te 3-4 minuty to niestety bardzo denerwujący standard :mad2:

Kupiłem rozgałęziacz Fakra i androida podpiąłem do ori anteny. W końcu działa to tak jak należy. Sygnał jest od razu, tak jak oryginalnej nawigacji.

Mógł byś podesłać linka gdzie kupiłeś ten rozgałeziacz ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Mógł byś podesłać linka gdzie kupiłeś ten rozgałeziacz ?

Kupiłem u majfrendów.

Edytowane przez Sołtys
  • Partnerzy klubu
Opublikowano

Nie wrzucamy żadnych linków, przejsciowka jest u nas w cenie 49zl

Jezeli komuś gps łapie pozycje dluzej niz 5-15sec, tzn że coś jest nie tak - nieprawidłowy montaż anteny , uszkodzona antena, szyba monochromatyczna, moduł gps.na plycie glownej uszkodzony, niska jakość produktu

Omawiamy problemy tylko naszych urządzeń

Ł.

• Moderatorzy
Opublikowano
Warto też dodać, że dla Snapdragona 4/64GB tydzień temu majfriendy wydały update do androida 10.

spacer.png

Opublikowano
Warto też dodać, że dla Snapdragona 4/64GB tydzień temu majfriendy wydały update do androida 10.

Zaraz pewnie cena wystrzeli jeszcze bardziej w górę :D

BTW. Jakie są "bebechy" w waszych urządzeniach?

RAM, ROM, dostawca MCU?

Opublikowano

Jezeli komuś gps łapie pozycje dluzej niz 5-15sec, tzn że coś jest nie tak - nieprawidłowy montaż anteny , uszkodzona antena, szyba monochromatyczna, moduł gps.na plycie glownej uszkodzony, niska jakość produktu

Ł.

Już kilkukrotnie wspominałem o problemie w tym temacie. Sprzęt od Was, przełożyłem nawet antenę na podszybie (widać na foto) i nie wiem co dalej robić ? Czasem złapie fixa szybko, a czasem muszę czekać kilka minut.

20200122-101538.jpg

Antena do wymiany ?

• Partnerzy klubu
Opublikowano

@AndrzejekWWA

Antene masz do wymiany. Podeślij prosze swoje dane, wyślemy.

Wszelką korespondencje prosze kierowac na adres ponizej, skrzynka forum szybko sie zapycha

[email protected]

Pozdrawiam

Łukasz Karczmarek

884883037

Opublikowano
Jak zrobić aby podczas startu urządzenia uruchamiał się odrazu android zamiast oryginalnego menu BMW w którym muszę dotknąć ekranu żeby uruchomić Androida.

Mini Cooper S R53 '06 @220 KM

BMW E87 118d '06 @ 163 KM

Opublikowano
Jak zrobić aby podczas startu urządzenia uruchamiał się odrazu android zamiast oryginalnego menu BMW w którym muszę dotknąć ekranu żeby uruchomić Androida.

Wejdź w factory setings kod 1314 i tam ustawiasz czy urządzenie ma startować na OEM czy android

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Belka z Waszą reklamą na górze, przenosi na starą i nieistniejącą już stronę bmwmedia.