Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Kupiłem bmw f20 i zauważyłem dziwne pęcherze na desce rozdzielczej. Macie pomysł czym to jest spowodowane i jak sobie z tym poradziec?
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Regenerowana deska po wystrzale ?
Opublikowano
Jest możliwość jakoś to poprawić czy coś bo nikt nie chce sprzedać deski bez oddawania starej a ja nie mogę zostawić samochodu na 3 tygodnie bo muszę nim jeździć
Opublikowano

Jakie 3 tygodnie? Wymiana nagrzewnicy, która najczęściej jest pod deską, zajmuje kilka godzin.

Ew. poszukaj dobrego speca od detalingu. Może będzie mieć sposób na poprawienie tych mankamentów.

Opublikowano
Pytałem o deskę po regeneracji to nikt nie chce sprzedać bez zdania starej,jeżeli zdasz stara to okres wymiany na inną trwa minimum 2 tygodnie, a oryginalna kosztują dosyć sporo. Dlatego pytanie nie znacie firmy która sprzedaje deski po regeneracji za jakieś przystępne pieniądze bez zdania starej? Chyba że ma ktoś deskę po wystrzale w jakiś przystępnych pieniądzach? Lub macie jakieś inne propozycje żeby to zrobić jakoś szybko?
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Deska z UK napewno mu się przyda :mad2:
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
To nie jest nawet faktura oryginalnej deski rozdzielczej. tak samo regenerowane poduszki kierowcy. Widać złą czcionkę AIRBAG i inną strukturę wytłoczenia.
Opublikowano
Znalazłem deskę do regeneracji. Jaką firme polecacie do regeneracji, najlepiej z Małopolski żebym mógł podjechać. I może macie jakąś instrukcję demontażu deski i wiecie w jaki sposób zdemontować poduszki żeby nie wystrzeliły?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Powodem jest wystrzał poduszki pasażera, deska jest regenerowana, w USA niektórzy mieli ten problem ale to byla wina słońca, po prostu auto stało za długo w wysokiej temperaturze i się odkleila jakąś tam cześć ale w tym przypadku deska była robiona po wystrzale poduszki pasazera. Zdejmij przedni panel po stronie pasażera nad schowkiem i będziesz widział poduszkę i na naklejce masz datę poduszki musi być z tego samego roku co auto np: auto wyprodukowano 09/2015 to poduszka musi mieć datę o kilka miesiecy wcześniejsza. Wymień deskę będziesz miał spokój kosztuje sporo ale jest różnica.