Skocz do zawartości

F10 - ledy czy biksenony?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kamera FLA w lusterku to nie kamera parkowania. Poczytaj do czego służy. A co do lamp...modul tms na rynku de jest tańszy niż do h7. Do led widziałem za 200€ do h7 350€...A lampy są kompletne

Auto po wypadku w kredycie w DE więc sprzedaje wszystko za połowę ceny.

Opublikowano
No to rarytas w świetnej cenie.
Opublikowano

Kolego przepraszam.

Sądziłem, że piszesz o kamerce od 360 widoku w bocznym lusterku. Sooorka !

Opublikowano
Nie, w lusterku wstecznym. FLA- Front Assist Ligcht o ile dobrze przetlumaczylem i napisałem. W takim razie muszę wymienić kamerę na kafas 2 A zmianę lusterka na takie z FLA mogę sobie odpuścić?
Opublikowano
Żeby full ledy wycinały i działały w pełni - potrzebny właśnie Kafas2.
Opublikowano
Czy jest możliwość podłączenia kafas2 do modelu pre lci? Navi CIC. Czy musi być NBT?
Opublikowano
Ja mam pre lci z nbt i kafas 2
Opublikowano
Ok, dzieki kolego za info. Też miałem zamiar wymienić cic na nbt ale nie widzę różnicy w działaniu. Może odrobinę szybsza i inna grafika. Także niebawem zakupie cały set kafas2 i autko trochę się odmlodzi przynajmniej z przodu :-)
Opublikowano

Daj znac kolego gdzie zakladasz te perełki.... i jaki finał czy wszystko działa, wycina etc.

Ja walcze... z pokusą. Firma z Alle.. co ma nowki za 13k odda z 11...

Ale wciaz retrofit zawinie 2k za montaz, moduly kolejny 1000 zl.

Mozna dobre autko kupic :)

Opublikowano
nbt chyba bylo od 9/12 czyli przed liftem, retrofitowalem se i wyszlo mi okolice 5k z touch idrivem, jak se poradziles z fsc do kafas2?
Opublikowano
Jesli mnie pytasz... to kafas2 mam fabrycznie z connectedDrive i znakami drogowymi.
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano
panowie przechodzil ktos retrofit bixenonu lci do prelci? nie moge ogarnac mrugaczy i mam zapiete pod instalacje haka, niby dziala ale chcialbym fabryke, zgw 8sk oczywiscie, piny niby wlasciwie zamienione ale nie mruga
Opublikowano
Podepne sie do tematu z malym pytaniem. Po czym moge poznac czy mam w samochodzie kafas 2?