Skocz do zawartości

BMW RoadMap Professional 2019 (CCC pro)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zapraszam do pobrania:

BMW RoadMap Professional CCC 2019 DVD1

BMW RoadMap Professional CCC 2019 DVD2

BMW RoadMap Professional CCC 2019 DVD3

Brak hasła.

Każde archiwum zawiera 10% danych naprawczych.

Podzielone by w miarę szybko się pobrało.

Cześć ściągnąłem DVD3 ale jest tam 9 plików rar. Może mi ktoś powiedzieć o co tam chodzi ? który mam wypalić na DVD?

howgh!
  • Odpowiedzi 119
  • Wyświetleń 47,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Raczej z komputerami u ciebie słabo?

Sciągasz program winRAR lub 7ZIP i rozpakowujesz. To co rozpakujesz nagrywasz na płytę, tylko bez katalogi typu "MAPA" itp.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano
Raczej z komputerami u ciebie słabo?

Sciągasz program winRAR lub 7ZIP i rozpakowujesz. To co rozpakujesz nagrywasz na płytę, tylko bez katalogi typu "MAPA" itp.

:duh: :mad2:

Człowieku nie o to chodzi... wypaliłem pierwszy part na płytę i owszem działa tylko po co jest tyle partów skoro pierwszy działa i waży 3GB.

Podejrzewam, że prędzej ty nie wiesz co to ENIAC, a Unipolbrit czy timex też za dużo nie powie. Komputerów typu PC złożyłem osobiście zapewne więcej niż ty widziałeś w sklepach ale w sumie ja nie o tym tyle, że nie ja pierwszy zrobiłem wycieczki osobiste :D

howgh!
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Nerwosolu łyknij. Wystarczyło napisać dokładnie co zrobiłeś :duh:

Cześć ściągnąłem DVD3 ale jest tam 9 plików rar. Może mi ktoś powiedzieć o co tam chodzi ? który mam wypalić na DVD?

Przeczytaj to co napisałeś i postaw się na miejscu czytających. Jak byś to zrozumiał?

Skoro to co nagrałeś ma 3GB to wszystko jest ok i działa to wszystko jest git. Jakbyś coś źle zrobił to by nie działało w aucie.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano
Nerwosolu łyknij. Wystarczyło napisać dokładnie co zrobiłeś :duh:

Przeczytaj to co napisałeś i postaw się na miejscu czytających. Jak byś to zrozumiał?

Skoro to co nagrałeś ma 3GB to wszystko jest ok i działa to wszystko jest git. Jakbyś coś źle zrobił to by nie działało w aucie.

Po pierwsze widzę, że dalej nie zrozumiałeś mojego pytania i to co napisałeś nie jest żadną odpowiedzią, a jedynie robi zbędny śmietnik. Po drugie zdanie jest skonstruowane prosto, logicznie i zakończone konkretnym pytaniem i trzeba się bardzo starać żeby nie zrozumieć.

... a jeden i dwa to Trzy.

howgh!
Opublikowano
Jest podzielone na 9 plikow rar dla efektu wiekszej kompresji, rozpakowujac jedno archiwum, program rozpakowuje wszystko.

Dzięki :cool2:

howgh!
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Czyli jak napisałem. Z komputrrami u ciebie słabo, a dodatkowo nie potrafisz się wysłowić :duh:

Śmietnik robisz sam od początku pojawienia się w tym temacie i na tym kończę durną dyskusję :mad2:

Dzięki Apacer, że wytłumaczyłeś temu zaawansowanemu użytkownikowi, który pierwszy raz w życiu zobaczył jak wygląda spakowany plik na 9 części :mad2:

bmw535i89 brawo, że udało ci się w googlach wpisać hasło "pierwszy komputer" i wkleić tutaj to na serio szacun :cool2:

Następnym razem wpisz "co to jest wieloczęściowe archiwum" :cry2:

Opublikowano
Czyli jak napisałem. Z komputrrami u ciebie słabo, a dodatkowo nie potrafisz się wysłowić :duh:

Śmietnik robisz sam od początku pojawienia się w tym temacie i na tym kończę durną dyskusję :mad2:

Dzięki Apacer, że wytłumaczyłeś temu zaawansowanemu użytkownikowi, który pierwszy raz w życiu zobaczył jak wygląda spakowany plik na 9 części :mad2:

bmw535i89 brawo, że udało ci się w googlach wpisać hasło "pierwszy komputer" i wkleić tutaj to na serio szacun :cool2:

Durną dyskusję to sam produkujesz więc przestań się kompromitować i nie pisz jak nie masz nic sensownego do napisania. Ja przynajmniej nie udaję omnibusa i pytam jeśli czegoś nie wiem, a ty możesz się dalej chełpić znajomością winrara to faktycznie kompleksowa wiedza z zakresu informatyki. Szczere wyrazy współczucia... Popisałeś się zdolnością analizy i interpretacji na poziomie ameby intelektualnej.

howgh!
Opublikowano

Szkoda nerwów na takie sytuacje mordeczko :? Niech wypakowuje sobie każdy part osobno haha ;)

Co do navi - śmiga aż miło. Wielkie dzięki dla osób udostępniających materiał do testów :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Czy ma może ktoś aktualny/działający link do dvd3 ?
Opublikowano

Witam, pobrałem mapę dla profesional ccc z 2019 roku z linków w temacie, nagrałem na dvd-r verbatim i nie widzi mi płyty w ogóle, nagrywane prędkością 8x

Nie wiem wcześniej jaka były płyta w nawigacji, kupiłem auto bez płyty, czy nagrać na innej płycie np. Sony widzę jest polecane, czy Szukać starszej wersji mapy jakiejs pośredniej bo tez tak wyczytałem że, to ludzią pomagało, a później ta z 2019 i działało.

Opublikowano
Zrób tak jak napisałeś, postaraj się nagrywać płytę "jak najwolniej". Miałem podobnie, nie wszystkie nośniki i nie zawsze napęd widzi.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Niby się pojawiły.

DVD1

Pełne pokrycie: Andorra, Belgien, Frankreich, Gibraltar, Großbritannien, Irland, Luxemburg, Monaco, Niederlande, Portugal und Spanien.

Częściowe pokrycie: Kroatien, Slowenien und Tschechien.

Główne drogi: Mazedonien.

DVD2

Pełne pokrycie: Belgien, Dänemark, Deutschland, Italien, Lichtenstein, Luxemburg, Niederlande, Österreich, San Marino, Schweiz und Vatikanstadt.

Częściowe pokrycie: Kroatien, Slowenien und Tschechien.

DVD3

Pełne pokrycie: Finnland, Norwegen und Schweiz.

Częściowe pokrycie: Bulgarien, Estland, Griechenland, Kroatien, Lettland, Litauen, Polen, Rumänien, Russland, Slowakei, Ungarn und Weißrussland.

BMW Navigationssystem Professional (SA 609)

Wielkość spakowanych: DVD1: 2,49 GB | DVD2: 2,01 GB | DVD3: 2,36 GB

Wielkość obrazu po rozpakowaniu: DVD1: 3,00 GB | DVD2: 2,45 GB | DVD3: 2,86 GB

DVD1 WEST EUROPE

https://filecrypt.cc/Container/E0504AA1BA.html

DVD2 CENTRAL EUROPE

https://filecrypt.cc/Container/252AC33380.html

DVD3 EAST EUROPE

https://filecrypt.cc/Container/CFEFF97B04.html

Hasło do każdego

For#All#Of#You

Dla CCC jest coś nowszego ? Z tego roku ?

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Nie, więc już nie będzie.
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Witam,

odgrzeję trochę ;)

jestem na etapie poszukiwania map do Professional w E61.

czy mozecie wskazać jakiś namiar na najbardziej aktualne mapy.

będę bardzo wdzięczny,

dzięki

Jedyne wiarygodne media....:Woda, prąd, gaz...
Opublikowano
ostatnia wersja 2019, nowsze mapy nie wyszły dla systemu nawigacji na płytę DVD business/professional. Dla e61 nawigacja CIC (od 10/2008 nawigacja professional) dalej wspierana, obecnie mapy 2021 CIC PREMIUM dostępne

ZDALNA KONWERSJA USA/EUROPA KODOWANIE PROGRAMOWANIE CCC/CIC/NBT/ EVO ID 4 5 6/ MGU ID7 ID8 ID8.5 ZMIANA REGIONU,AKTUALIZACJA CARPLAY/ANDROIDAUTO, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC, kodowanie NCD 2.0, FSC/SFA PLIKI NAPRAWCZE, WALIDACJA ECU i inne

realizacje kliknij --> Facebook

POLSKIE MENU BMW E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G06 G11 G12 G20 G30 U11 U10...

PARTNER BMW AG

telefon/whatsApp +48 504384405

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

menupolskie2.jpg

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Ok,

Jak już sprawdzałem "najświeższe" mapy do mnie z 2019r. - E61 2005 nawi professional.

więc chyba zostanie androida wstawić ;)

dzięki

Jedyne wiarygodne media....:Woda, prąd, gaz...
  • 2 lata później...
Opublikowano

BMW Road Map Europe Professional CCC 2019 

9roDsaW.jpg

DVD3

Pełne pokrycie: Finnland, Norwegen und Schweiz.

Częściowe pokrycie: Bulgarien, Estland, Griechenland, Kroatien, Lettland, Litauen, Polen, Rumänien, Russland, Slowakei, Ungarn und Weißrussland.

Wielkość obrazu:

DVD3: 2,86 GB 

https://wplik.com/euuldqcka7ox/2019.part1.rar.html
https://wplik.com/1v961euiyg7t/2019.part2.rar.html
https://wplik.com/b1mlfsqi1i0y/2019.part3.rar.html