Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,po włączeniu zapłonu nie wyswietla sie powitalne logo od razu pojawia sie menu ,auto jest z mniejszym wyswietlaczem bez navi.

Nie wiem czy ten typ tak ma, czy jakos mozna właczyc powitalne logo BMW.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To normalne.

Logo pojawia się sporadycznie i najczęściej przy restarcie systemu....

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przy duzej navi - animacja jest zawsze.
Opublikowano

Cześć,

U mnie jest jak koledzy wyżej napisali. W CIC/Professional pojawia się od czasu do czasu. Najczęściej widać, gdy robi się reset systemu podczas aktualizacji lub robią reset przytrzymując dłużej pokrętło głośności.

gv

--

gv

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Widocznie masz cos uszkodzone. U mnie jest zawsze.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Logo pojawi się tylko gdy włączysz zapłon zaraz po otwarciu uśpionego auta. Później nawi jest w gotowości i loga brak bo system już wystartował...
Opublikowano
Widocznie masz cos uszkodzone. U mnie jest zawsze.

Może poczytaj u uśpieniu auta i o wzbudzeniu navi. A potem zabierz merytorycznie głos.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak merytoryka. Codziennie rano jak wsiadam do auta animacja jest , jak wracam po poludniu animacja jest ! Czyli co jest to zawsze czy od czasu do czasu ?!? Nie jestem dilerem narkotykow ktory wysiada i wsiada do auta co 10 minut.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co z kolei nie upowaznia do oskarzenia kogos o pisanie bzdur i wmawianie ze animacja jest od czasu do czasu. Skoro ja widze ja kilka razy dziennie.
Opublikowano
ja widze ja kilka razy dziennie.

ja tez

nbt dokladana z rozbitka-anglika tez pokazuje za kazdym uruchomieniem logo

zeby zaciemnic obraz mam fabryczne nbt w x6 i tez logo pojawia sie za kazdym uruchomieniem

widocznie oba auta zepsute :mrgreen:

tapatalk

jest moc, będzie szmoc ;)