Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jestem tu nowy. Chce zaktualnić mapy w F01 2011r. Skąd zdobędę kod FSC? I jakie to koszty? Widziałem że moderator Kruk może pomóc :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dokładnie. Uderzaj do KRUKa. Polecam lifetime i już nigdy nie będziesz się martwił o kod. W przeciwieństwie do oszukanych lifetime z allegro od KRUKa są prawdziwe. Co do ceny to już z krukiem dogadasz:)
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
EVO 2018-4 jest już też dostępna do pobrania w ConnectedDrive.
Opublikowano

Mapa wczytana, rzeczywiście wystarczyło okolo 30min. EVO w G01 Idzie kilka razy szybciej niż moja poprzedni MOVE w F11.

Jestem trochę rozczarowany aktualnością map 2018-4 wydanych w listopadzie 2018

Brak otwartego 5 października 2018 odcina S5 Kaczkowo - Leszno Południe (Zaborowo) - 9,5km

oraz

Brak uruchomionego 9 listopada kolejnego odcinka S5 Leszno Południe (Zaborowo) do węzła Lipno (Radomicko) - 19,1km

Pod koniec roku otwierają kolejny etap Poznań-Wronczyn (Stęszew) - 16km, której podobnie jak powyższych odcinków nie będzie w najnowszych mapach BMW. Oby to wszystko znalazło się w aktualizacji 2019-1, która patrząc na cykl wydawniczy ukaże się około lutego 2019.

Opublikowano

Brak otwartego 5 października 2018 odcina S5 Kaczkowo - Leszno Południe (Zaborowo) - 9,5km

oraz

Brak uruchomionego 9 listopada kolejnego odcinka S5 Leszno Południe (Zaborowo) do węzła Lipno (Radomicko) - 19,1km

Musisz się przyzwyczaić. Nie oczekuj w listopadowym wydaniu map BMW zmian z października ;)

Opublikowano

oraz

Pod koniec roku otwierają kolejny etap Poznań-Wronczyn (Stęszew) - 16km, której podobnie jak powyższych odcinków nie będzie w najnowszych mapach BMW. Oby to wszystko znalazło się w aktualizacji 2019-1, która patrząc na cykl wydawniczy ukaże się około lutego 2019.

Nie ma takiej opcji, aby te odcinki, które wymieniłeś były w 2019-1. Opóźnienie aktualizacji map w stosunku do rzeczywistego otwarcia dróg to około 3 kwartały. Po prostu, tyle to zajmuje.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Darmowo czy odpłatnie? Możesz link podrzucić do map?

icon4.png
Opublikowano

Darmowo czy odpłatnie? Możesz link podrzucić do map?

Jeśli masz wykupioną usługę aktualizacji, to w okresie jej działania masz pobieranie za darmo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

moja subskrypcja na mapy wygasła we wrześniu

czy kod który dostawałem wcześniej z Connected Drive będzie działał po wgraniu tej mapy ściągniętej z innego źródła?

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jeśli to był na tę mapę, to tak.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Pobierał ktoś? Wszystko okej? :)

Tak ok...Czekam na aktualizacje na 2019

icon4.png
Opublikowano
Odpłatnie

Hm ...dla mnie było darmowo...Chyba że zapłacił poprzedni wlasciciel :cool2:

icon4.png