Skocz do zawartości

poszukiwana kierownica!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
potrzebuje kupic czteroramienna kierownice drewniano skorzana bez poduchy moze znacie jakis sklep,itp z takimi czesciami? :modlitwa:

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano
oczywiscie mowa o modelu kierownicy do e38 :8)

Opublikowano
moze mi ktos pomoc?? :modlitwa:

Opublikowano
Wklej fotkę o jaką kierę Ci chodzi. Jęśli Cię dobrz zrozumiałem to nie produkowali kierownic bez poduszki do e38.
Opublikowano
Wklej fotkę o jaką kierę Ci chodzi. Jęśli Cię dobrz zrozumiałem to nie produkowali kierownic bez poduszki do e38.

Oczywiscie, ze byly, oryginaly. Gora i dol w drewnie, boki w skorze. Z poducha. Wygladaja identycznioe jak oryginalne 4 ramienne, tylko maja drewno. Pozdro

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

:mrgreen:

panowie!

oczywiscie ,ze chodzilo mi o kierownice do e38 4-ramienna bez poduszki poniewaz posiadam takowa ale bez drewna,tak jak pisal moj przedmowca!!!

dzien w dzien siedze w allegro od pewnego czasu i niestety nic,ale" twardy jestem nie mietki.". :mrgreen: i bede sledzil dalej :cool2:

jakby ktos mial cos takiego ..bardzo chetnie odkupie..

pozdrawiam :cool2: :cool2: :cool2:

Opublikowano (edytowane)
taka ło mie sie nie podobie ale jest w moim nowym nabytku wydaje mi sie jakaś duża, większa niż w poprzedniej mojej 750 Edytowane przez marek760i
BMW sie nie psuje
Opublikowano (edytowane)

http://marek760i.republika.pl/kier1.jpg

na tym zdjęcu jest jakaś jasna w żeczywistości jest ciemniejsza

Edytowane przez marek760i
BMW sie nie psuje
Opublikowano
tak rzeczywiscie odcien troche za jasny....ja mam ciemne drewno u siebie, ale wlasnie o taka kierownice mi chodzi, :cool2: ,a moze chcesz ja sprzedac?

Opublikowano
potrzebuje kupic czteroramienna kierownice drewniano skorzana bez poduchy moze znacie jakis sklep,itp z takimi czesciami? :modlitwa:

a powiedz mi Ty masz skorzana kierownice? bo ja mam fabrycznie zamontowana drewniano - skorzana, bardzo mi sie podoba ale jest mniej praktyczna od skorrzanej, drewno jest sliskie, w miescie na rondach etc jak przesuwasz reke, jest taki jakby poslizg wiesz przy zmianie z tego fragmentu skorzanego na drewniany..

wiec jest moim zdaniem ladniejsza, ale na pewno mniej praktyczna.

Prowadzę sklep z częściami do samochodów.

[email protected]

www.czescidobmw.pl

Opublikowano
stones1---tak,mam taka skorzana kierownice,w idealnym stanie,jesli chcesz moglibysmy sie dogadac, :mrgreen:

Opublikowano
nie , dzieki , nie o to mi chodzilo. moj brat ma 750 ze skorzana keirwoncia i czasem jezdze i wiem ze drewniana kierownica jest ladniejsza, ale jest mnie wygodna w miescie.

Prowadzę sklep z częściami do samochodów.

[email protected]

www.czescidobmw.pl

Opublikowano

a rozumiem...

:lol:

w kazdym razie gdyby ktos slyszal o takie kierownicy to jak powiedzialem jestem zainteresowany :cool2: :cool2:

Opublikowano

marcin004 :cool2:

dzieki za zainteresowanie moja sprawa :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

ale wiesz ja jestem zwolennikiem oryginalu a to jest taka nakladka :cry2: :cry2:

juz ja wynalazlem i myslalem nad tym lecz kierownica wygladala by za grobo.. :|

mam nadzieje ,ze moge na was liczyc i jak cos bedzie to mi podsuniecie jakis pomysl tak jak marcin004 :cool2: :cool2:

jeszcze raz dzieki za pamiec i pozdrawiam :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: