Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od dwoch miesiecy uzytkuje w kilka osob w pracy BMW 330i xdrive 2018.

Dzis wzialem auto i nagle widze inny kolor czcionki w liczniku tj. kolor pomaranczowy zamiast bialego w miejscu przebiegu sredniej i godziny.

Niestety nie wiem jak to zmienic. Z gory dziekuje za pomoc. W instrukcji nie moge znalezc, w idrive za bardzo tez nie widze tego.

Opublikowano
U mnie kolor pomarańczowy robi się na noc. W dzień czy mam światła mijania, czy drl tj. biała czcionka.
Opublikowano
U mnie kolor pomarańczowy robi się na noc. W dzień czy mam światła mijania, czy drl tj. biała czcionka.

Wlasnie to mialem na mysli ;)

Z tym ze u mnie w zaleznosci od tego, czy automat zapali swiatla, czy nie - zmienia sie kolor wyswietlacza.

Opublikowano
Jeśli przełącznik świateł jest na 0 (zero), to wyświetlane zegary i inne dane na "desce" będą zawsze na biało (w trybie Comfort). W ciemnym pomieszczeniu lub po zmroku oraz w pozycji przełącznika na AUTO lub świateł mijania, wspomniane elementy będziesz miał na pomarańczowo. Podobne zmiany w zależności od jasności otoczenia widać na ekranie mapy/nawigacji.