Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dobrze wyposażona....?!?

Podstawowe biegi, lampy, navi, fotele...

I felgi z F10. Wydaje mi się, że już była.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Z Niemiec a ostatnia wymiana oleju w 2016 wykonana 9tys. km po czasie. Czyli pewnie nie Niemiec jeździł :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeżeli przebieg ok to za tą cenę nie ma co wybrzydzać, trzeba tylko sprawdzić jak tam rozrząd.
3A0jS9b.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cena atrakcyjna, pomimo wersji i przebiegu. Jeszcze da się na pewno coś ponegocjować na dodatek.
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Sprawdzałem ostatnie 40 stron ( ponad rok) i nie było tego vinu

Właściciel trochę kręci. Ma go rok i jeździ nim na niemieckich blachach, ciekawe.

Pewnie rozrząd będzie do roboty bo on nic przy nim nie robił. Chyba że w historii przeglądów i napraw z serwisu byłaby taka informacja.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Chłopie to top 10 najtańszych F31 w dieslu na otomoto...
3A0jS9b.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

VIN WBA3K11040F825299

Type Code 3K11

E Series F31 ()

Series 3

Type TOUR

Model 318D (EUR)

Steering LL

Doors 5

Engine N47T

Displacement 2.00

Power 105

Drive HECK

Transmission MECH

Colour SCHWARZ 2 (668)

Upholstery STOFF MOVE/ANTHRAZIT (BDAT)

Prod. Date 2013-06-14

Vehicle options

L801A National version Germany

P9BDA Business Package

S1CAA Selection of COP relevant vehicles

S1CBA CO2 package

S230A Extra package, EU-specific

S240A Leather steering wheel

S249A Multifunction f steering wheel

S423A Floor mats, velours

S428A Warning triangle and first aid kit

S465A Through-loading system

S4CGA Interior strips, "satin-silber" matt

S508A Park Distance Control (PDC)

S520A Fog lights

S544A Cruise control with brake function

S548A Kilometer-calibrated speedometer

S575A Supplementary 12V sockets

S606A Navigation system Business

S698A Area-Code 2 for DVD

S6ACA Intelligent emergency SOS call

S6AEA Teleservices

S6NSA Convenience phone, expanded Smartphone

S851A Language version German

S879A On-board vehicle literature German

S8KAA Dummy-SALAPA

S8V1A Label

S9AAA Outer skin protection

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Chłopie to top 10 najtańszych F31 w dieslu na otomoto...

Sam napisałeś nawet w jednym przypadku przy ocenie aut, że jak będzie jeszcze tańsza trójka F..., na pewno do tego działu trafi. I trafiła :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano
Z Niemiec a ostatnia wymiana oleju w 2016 wykonana 9tys. km po czasie. Czyli pewnie nie Niemiec jeździł :)

Czyli wymiana oleju prawdopodobnie po około 40.000 km (long-life zwykle okolice 30.000 km + przewalone 9.000 km), nieźle...

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Było trochę ponad 38tys.km
Opublikowano

Hej kolego, kazdy z nas mial problemy z wyborem dobrego egzemplarza. W Polsce ciezko jest kupic auto w dobrym stanie za niskie pieniadze (pomijajac akcje z przebiegami), sa piekne i zadbane sztuki ale niestety nikt za male pieniadze takiego auta nie sprzeda... Ja przegladnalem pare sztuk w PL i tylko sie zniesmaczylem, bywa ze ciezko poznac auto ze zdjecia, na zywo wyglada calkiem inaczej (niestety prawie zawsze gorzej). Ja kupilem moja F30 (sport line) ponad rok temu za 12450€ w DE z gwarancja na 1 rok. Zrobilem juz +/- 70 tys i nie wlozylem ani zlotowki (pomijajac oleje, filtry itd.) Koszty sprowadzenia takiego samochodu nie sa duze i wszystko mozna zalatwic w 1 dzien, do tego ja mialem tez raport DECRA odnosnie samochodu (tam gdzie kupowalem, wszystkie samochody taki raport posiadaja), gdzie ewentualne (nawet najmniejsze ryski/odpryski) sa zaznaczone i wszystko jest udokumentowane. Czesto salony zalatwiaja tablice itd - tak bylo w moim przypadku, jedyne co musialem zrobic to zaplacic i odebrac kluczyki od wysprzatanego na poczekaniu samochodu :D . Oczywiscie mowa o normalnych komisach w DE a nie u jakiegos Turka (same dziadostwo maja i kombinuja tak jak w PL) :mad2:

Podsumowujac, warto czasem opuscic gniazdko i wybrac sie gdzies dalej po fajne auto za mniejsze pieniazki :cool2:

Opublikowano
Chyba nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy mają auta za 50tys i nie są w stanie zainwestować w wymianę oleju co jest najtańsza sprawa..

Hmmm...naprawdę ludzie mają czasami większe problemy i ważniejsze sprawy niż jakiś tam olej. Uwierz.

• 2 tygodnie później...