Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem związany z układem spryskiwaczy, mianowicie obojętnie ile bym wlał płynu do dużego zbiornika (6L), gdy spryskuję szyby/lampy wszystko działa ale bardzo szybko kończy się płyn, nie wiem jak to się dzieje ale gdy spryskuję szyby trybem z czynnikiem intensywnym płyn że zbiornika dużego jest przepompowywany do zbiornika małego (1L) i gdy jest pełny płyn ucieka mi spod zakręt ki zbiornika, czy ktoś kiedyś się z tym spotkał i może mi poradzić co zrobić bądź wymienić? (Bmw e39 520i touring m52) z góry dziękuję za informację

• Moderatorzy
Opublikowano

Zawór zwrotny nie działa.

Wymień, albo załóż nowe, na alle można dorwać.

A jak nie używasz intensywnego, pewnie jak 99.9% użytkowników e39, wywal to, podepnij się bezpośrednio z do spryskiwaczy bez trójników i kombinowania.

Jak jeszcze chcesz pomodzić, możesz założyć mgłowe z e60, pasują jak ulał.

Opublikowano
Zawór zwrotny nie działa.

Jak jeszcze chcesz pomodzić, możesz założyć mgłowe z e60, pasują jak ulał.

Myślałem nad tymi mgłowymi, ale minus jest taki, że traci się podgrzewania (nie znalazłem mgłowych podgrzewanych)...

• Moderatorzy
Opublikowano

Są na pewno, ja mam z podgrzewaniem. Jak znajdziesz z kabelkami to znaczy że mają podgrzewanie.

Zapytaj na grupie FB - Części do e60 czy jakoś tak. Ja wrzuciłem posta to kilka osób się odezwało.