Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

173k przelotu, rok 2009, mam problem z dziwnym dźwiękiem z silnika?

Byłem u kilku mechaników - ciężko im coś powiedzieć na ten temat.

Mogę Was prosić o pomoc i przewidywany koszt dostawy oraz może ktoś polecić mechanika z okolic Warszawy do mojego BMW?

Poniżej link do filmiku :

https://vimeo.com/272517565

Dziękuję Wam bardzo za pomoc.

Opublikowano

Cześć kolego , na mój gust to skończył się rozrząd tak jak napisał Duffy :oops:

Raczej staraj się nie odpalać tego silnika a pierwsza jazda to do mechanika i w miarę blisko :(

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

Opublikowano
Tak, chciałem się upewnić po prostu... bo tam słychać dwa odgłosy tak jakby, na zimnym szuranie, a na rozgrzanym takie cykanie...

Jeden i drugi dzwiek to rozrząd :oops: szura i cyka :mad2:

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

Opublikowano
a ja myślałem, że u mnie była głośna praca rozrządu. Wymień to jak najszybciej u mnie było dużo mniej słyszalne i łańcuch praktycznie było można ściągnąć z kol zębatych.
Opublikowano
W sumie to było takie delikatne cykanie na początku i w sumie ustawało więc się tym nie przejmowałem. No, ale czar prysł kilka dni temu :P Auto już u mechanika , na szczęście obyło się bez komplikacji :D