Skocz do zawartości

Dolozenie glosnikow w trojkatach lusterek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, mam mala navi bussines i w trojkatach lusterek mam zaslepki bez glosnikow, kupilem owe glosniko oryginalne z wtyczkami , pytanie takie, czy instalacja w drzwiach jest pociagnieta i wystarczy podlaczyc glosniki do wtyczek czy trzeba bedzie to w jakis inny sposob polaczyc np z glosnikiem w drzwiach ? LCkM1w6.jpg

OJY5SiZ.jpg

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Żadna instalacja na zapas nie jest pociągnięta...

W BMW można dołożyć tak wiele wyposażenia dodatkowego, że jak mieliby robić instalacje na zapas...?!?

Opublikowano
dokup jeszcze dwa głośniki drzwiowe z niebieskimi naklejkami od wersji HIFI i wtyczkę od tw wepniesz w wolne gniazdo głośnika w drzwiach - nic nie trzeba dodatkowo robić
Opublikowano
  • Autor
O taka odpowiedz mi wlasnie chodzilo, dziekuje i pozdrawiam :)
Opublikowano
jeszcze nie widziałem takiej "bieda" wersji :shock: ale nic mnie już nie zdziwi

To prawda... :mad2:

Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
No co Wy wielszosc kupowanych w pl f10 wlasnie tak wyglada. To podstawowe audio ktore gra tak samo kiepsko jak i hifi :8)
Opublikowano
Mam podobnie , chociaż dziwi mnie że mam Mpakiet , panorama glasdach a z naglosnieniem taka lipa jest. Auto z niemieckiej dystrybucji.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Po prostu za wszystko wyzej trzeba bylo doplacic - a niestety wiekszosci ludzi słoń na ucho nadepnał. A z drugiej strony seria f10/11 i tak jak na klase premium ma strasznie cieniutkie naglosnienie , nawet te h/k gra tak sobie.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nie dość ze cienkie audio to cienkie wygłuszenie i plastiki trzeszczące od stromych pasażera na desce albo przy fotelach osłony guzików
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Audio moze i cienkie ale mnie tam nic nie skrzypi i nie trzeszczy.
Opublikowano
Nic dziwnego skoro kolega ma 2015 rocznik ;))
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Ja mam 2011 i też jestem zawiedziony jakością wykonania niektórych elementów w tym samochodzie. Cycek od zamykania drzwi jak się jedzie po kocich łbach lub nierównej drodze drży i hałasuje, audio gorsze niż podstawowe w skodzie. Nie tego oczekiwałem po klasie premium. Decyzja o zakupie była błędem ale za jakiś czas go naprawię.
Opublikowano
Nagłośnienie porażka córka ma forda fiestę z 2007 r i tam lepiej gra audio jak w klasie premium BMW Płacimy teraz za znaczek a nie za jakość
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Panowie tak gra jak zaplacilismy. Chcecie lepszego audio to trzeba bylo doplacic do wyzszego pakietu. A jak Wam skrzypi i trzeszczy to sie nie dziwcie jesli kupujecie auta z 2 czy 3 reki i majace po 8 lat a wierzycie ze ma 100 tys przebiegu. Fakt ze do klasy premium z zawrotna predkoscia zblizaja sie auta klas nizszych ale porownywanie nowego forda czy skody z 2018 roku z umeczonym podpicowanym bmw z 2010 roku jest bez sensu.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam. Jeśli chodzi o audio to moim zdaniem nie jest takie złe. Tez mam podstawowy zestaw i jak dla mnie gra to całkiem akceptowalnie. Co do jakości wykonania, to może poza roletą bagażnika jest wszystko na tip top. Nic nie piszczy i nie trzeszczy. Pozdrawiam

Edytowane przez michalgti

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
bynajmniej dla mnie gra to całkiem akceptowalnie

Sam sobie zaprzeczasz.

Gra akceptowalne czy nie?

Opublikowano
Mój błąd. Niech będzie jak dla mnie ;-)