Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem, już pięć latemu kupiłem auto, niedawno nadszedł czas wymiany akumulatora i ...

zablokowało mi radio, a kodu nie mam.

Jest to oryginalne radio BMW, auto jest z 1994 roku, nr seryjny radia:

BP 3835R8510917

Z góry dzięki!!

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam ja również mam problem z radyjkiem.

Padła mi końcówka mocy :cry2: i terez będę musiał odkodować radio :shock: BMW BUSINESS - jego oznaczenie to: PH705021252915 :jawdrop:

Z góry dziękuję za wszelką pomoc :lol:

Karol e-46

Opublikowano
Re: pomoc kod do radia

Postprzez CTU77ME » Pon Lis 23, 2009 6:23 pm

Witam ja również mam problem z radyjkiem.

Padła mi końcówka mocy :cry2: i terez będę musiał odkodować radio :shock: BMW BUSINESS - jego oznaczenie to: PH705021252915 :jawdrop:

Z góry dziękuję za wszelką pomoc :lol:

Karol e-46

tu niestety kolego pomoc tylko zaklad rtv gdzie rozkodowuja radia poniewaz do philipsa nie ma mozliwosci odzyskac kodu kalkulatorem tylko z czytaniem z epromu. :cry:

Opublikowano

Witam,

tak jak pisałem już dwa posty wyżej, mam problem, niedawno nadszedł czas wymiany akumulatora i ...

BP 3835R8510917

Bardzo prosiłbym o pomoc w odzyskaniu kodu do radia....

Z góry dzięki!!

Pozdrawiam.

Opublikowano
Witam,

tak jak pisałem już dwa posty wyżej, mam problem, niedawno nadszedł czas wymiany akumulatora i ...

BP 3835R8510917

Bardzo prosiłbym o pomoc w odzyskaniu kodu do radia....

Z góry dzięki!!

Pozdrawiam.

2459 lub 0459 :P

Opublikowano

Dzięki za pomoc, radio działa, po kilku tygodniach jeżdżenia w ciszy (tzn. słuchania skrzypiących gdzieniegdzie plastików) mam w końcu jakąś muzę!!

:D

Opublikowano (edytowane)

Posiadam radio CD Business a do niego oryginalny RadioPass - jest tam podany typ radia, numer seryjny ale pole "safety number" jest czyste - o co chodzi?? :roll:

skąd wziąć kod, skoro nie ma go na oryginalnej plakietce?...

numer seryjny radia (PH 8060) to 41385571

...Dowiedziałem się iż istnieje możliwość że to radio nie posiada już zabezpieczenia kodowego /i dlatego Radiopass jest pusty/ - czy jest ktoś w stanie to potwierdzić?

Edytowane przez silbergrau
Opublikowano
Witam. Kupiłem BMW z oryginalnym radiem Business RDS Philipsa. Niestety odłączyłem zasilanie, a okazało się że nie mam kodu w papierach od samochodu. Bardzo proszę jeśli to jest możliwe o podanie kodu do mojego radia o numerze seryjnym: PH7850R1049326. Z góry dziękuję za zainteresowanie i pomoc.
Opublikowano
witam wszystkich mam problem z radiem, odłączyłem zasilanie i teraz jest zablokowane, radio to BMW REVERSE RDS numer BP3836R3874172. Bardzo proszę o pomoc w podaniu kodu do mojego radyjka. Z góry dziękuję, pozdrawiam.
Opublikowano
witam wszystkich mam problem z radiem, odłączyłem zasilanie i teraz jest zablokowane, radio to BMW REVERSE RDS numer BP3836R3874172. Bardzo proszę o pomoc w podaniu kodu do mojego radyjka. Z góry dziękuję, pozdrawiam.

0166

a jezeli chodzi o kolege post wyzej to wystarczy troche poczytac wczesniejsze posty i juz by wiedzial ze PH nie da sie domowym sposobem odczytac kod :search:

Opublikowano
Witam Wszystkich. Jestem nowy i mam problem z kodem do radia, poiewaz zakupilem samochod w komisie w ktorym przy zmianie akumulatora rozkodowali radio. Radio to BLAUPUNKT BMW REVERSE RDS o numerze BP4836S1463294 Proszę o pomoc w uzyskani kodu, ponieważ nie chce zmienic radyjka, bo ladnie pasuje do reszty. Jesli ktos ma mozliwosc przeslania kodu to bylbym bardzo wdzieczny. Prosze o przesłanie kodu na gg 2437044 lub maila [email protected], poniewaz nie bardzo jeszcze kumam forum i moge nie znalezc odpowiedzi (: Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam.
Opublikowano (edytowane)

Bardzo proszę o pomoc w rozkodowaniu radia CD Business...

numer seryjny (model PH 8060): 41385571

Dzięki za pomoc...

Edytowane przez silbergrau
Opublikowano
Witam Wszystkich. Jestem nowy i mam problem z kodem do radia, poiewaz zakupilem samochod w komisie w ktorym przy zmianie akumulatora rozkodowali radio. Radio to BLAUPUNKT BMW REVERSE RDS o numerze BP4836S1463294 Proszę o pomoc w uzyskani kodu, ponieważ nie chce zmienic radyjka, bo ladnie pasuje do reszty. Jesli ktos ma mozliwosc przeslania kodu to bylbym bardzo wdzieczny. Prosze o przesłanie kodu na gg 2437044 lub maila [email protected], poniewaz nie bardzo jeszcze kumam forum i moge nie znalezc odpowiedzi (: Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam.

Oto magiczne kody 2571 lub 0571 :mrgreen:

Opublikowano

Witam

potrzebuję kod do radia BMW Bavaria C III nr fabryczny BP1830N3088840 - zakupiłem na allegro ale nie umie go uruchomić bo nie ma kodu.

Z góry dziękuje.

Opublikowano
witam serdecznie.pisze w sprawie kodu do radia.moje poprzednie radyjko wyzionęło ducha.dostałem od kumpla z BMW Klub Łódź drugie takie samo tyle że zakodowane....czy mogę liczyć na pomoc w wygenerowaniu kodu???radio Philips Business Rds PH7850W1400326...z góry wielkie dzięki za pomoc...Darek z BMW Klub Łódź...pozdro
Opublikowano
Witam

potrzebuję kod do radia BMW Bavaria C III nr fabryczny BP1830N3088840 - zakupiłem na allegro ale nie umie go uruchomić bo nie ma kodu.

Z góry dziękuje.

4306 lub 0306

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam,

Jeśli ktoś potrafi to zrobić to bardzo proszę o kod do radia fabrycznego z Rovera 75 (dla formalności powie że produkt BMW:)

radio:

Alpine XQD101043PUY

S/NO. AL7RV63010435354

B10435354A

gg: 4674436

email: [email protected]

dzieki,

Marek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
witam mam radyjko BMW reverse RDS(BP6262 numer seryjny V7068317 na wyświetlaczy widze napis CODEWAIT ? co zrobić czy też jaki kod wpisać by je odblokować prosze o pomoc.