Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
71760bf7eb4ba9c3gen.jpg

Jak juz paczka szla to przyszly i glosniki hk na zdjeciu tylko fragment wszystko gra ciut lepiej :)

edit: czarne hifi srebrne harman karton hahahahah :)

Jeszcze raz zazdro ! ale tak jak rozmawialiśmy najpierw z zewnątrz a później biorę się za środek :cool2:

• Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kto to moze wiedziec kupilem w sasiednim miescie :) pisze madr in taiwan... jakosc wykonania i spasowanie elegancko. Lotka bedzie w kolorze nadwozia
Opublikowano
Pytam,ponkewaz kupilem identyczna tylko do e90 i nie jestem z niej zadowolony. Zostala nierowno odlana :cry: Jesli nie uda sie jej dopasowac ,bede musial poszukac innej :D
Opublikowano
Pytam,ponkewaz kupilem identyczna tylko do e90 i nie jestem z niej zadowolony. Zostala nierowno odlana :cry: Jesli nie uda sie jej dopasowac ,bede musial poszukac innej :D

Bylem w sklepie i trzecia sztuka byla prosta.. pierwsze 2 pofalowane... takze cos z tym twoim pewnie jest...

Opublikowano
czy wasze F30 z tyłu rowniez nie maja stabilizatorow czy tylko w usa taka akcje odwalili?? mocowania w sankach sa w piastach sa a stablizatora nigdy tam nie bylo...
Opublikowano
Nie wiem jakim cudem ten wątek mi uciekł, progress jak i auto super :D. Szczególnie że nie musisz sie bawić w wymianę tyłu na LED :P
http://s32.postimg.org/8t3axzpc5/podpis_Forum_BMW.png
Opublikowano

No zmiana na pomarańczowe kierunkowskazy tez swoje kosztuje.... :roll:

Ok no to w oczekiwaniu na pomalowane progi postanowilem conieco oczyscic lakier....

Mycie, glinka, i cleaner wax. Efekt elegancki lecz ten wosk do trwalych nie należy. Natomiast jego zdolnosci czyszczace sa bardzo dobre.3f7315fef7215083gen.jpg

Opublikowano
imponująco !

Galeria: E91 320D LCI M-Pakiet 2009r.

2010-2016 E46 Touring 320D 136km 2000r.

2016-2017 E91 318i LCI 143km 2008r.

2017 E91 320d LCI 206km|393Nm 2009r.

kod zniżkowyna 5€ do Carly: XAZHF8

http://yanosik24.pl/widget/64583.png

Opublikowano
Listwy, kola, sprezyny eibach, kierownica z grzaniem i vibra... lakiernik ale to wszystko po rejestracji i chociaz tygodniu jazdy :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano

gratulacje sukcesu - rejestracji :norty:

powodzenia przy modzeniu :diabel_smiech: :diabel_faja:

Galeria: E91 320D LCI M-Pakiet 2009r.

2010-2016 E46 Touring 320D 136km 2000r.

2016-2017 E91 318i LCI 143km 2008r.

2017 E91 320d LCI 206km|393Nm 2009r.

kod zniżkowyna 5€ do Carly: XAZHF8

http://yanosik24.pl/widget/64583.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W sumie dość długo się zeszło, ponad półtora miesiąca, ale jest kot. :cool2:

Szukanie dobrych części, składanie zgodnie ze sztuką - znam ten ból, składam swoją E90 335d USA.

3A0jS9b.png
Opublikowano
Dzis jeszcze zalozylem nowe piasty przod nowy olej i filtr. Oleju. Filtr pow i pylkowy sa praktycznie nowe ale olej na wszelki w wymienilem... jutro foty... co do ilosci czasu.... tragedii niema... lubie grzebac do konca jeszcze troche zostalo. Ale autem juz jezdze :) e90 znacznie wiecej czesci i prostsza elektronika :) ale udanego skladania :) u mnie juz pierdolki ;) pdry lakiery itp
Opublikowano

Po jazdach testowych wyszlo ze wyja obie piasty przod.

Kupiłem komplet z SKF.

I tu ciekawostka: Sruby do mocowania fabrycznych piast maja inny gwint niz te z SKF maja tez inny łeb.

do demontazu potrzeba torx 60 do montazu spline M12

co wiecej obie piasty pochodza z korei z tej samej fabryki.... raz logo wybite z tyłu raz z czola...

71bb1793463c4735gen.jpg

39880b289a593cf6gen.jpg

wymienilem tez olej oraz dodalem do niego xado turbo lube.

69969b77d99c996bgen.jpg

5487b200a1dd1713gen.jpg

wykrzyknik jest od kół zimowych z niebieskiej e91, ktore nie sa wyposazone w czujniki cisnienia.

mam nadzieje ze juz w przyszlym tyg. beda normalne koła :)