Skocz do zawartości

BMW ROAD MAP EUROPE MOVE 2018-2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Moderatorzy

Ostatnio to plaga, na znanym portalu sprzedają lifetime w cenie jednorazowego, później okazuje się że to jednorazowy, a konto sprzedającego już nie odpowiada.

Oczywiście znów sprzedaje już pod innym nickiem :) Interes się kręci :)

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 50
  • Wyświetleń 17,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Witam, Panownie to są mapy do nawi professional czy buisnes ? Mam szeroką nawi w swoim F10, będzie OK ?
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pobrałem mapy MOVE ale po umieszczeniu pendrive w USB podłokietnika nic się nie dzieje... w schowku pasażera mam tylko taką zaślepkę tam po prawej stronie u góry.

Czy gdzieś jeszcze może być port USB do wymiany danych?

Mam BMW F30 318D (sedan) z 2012 roku.

Opublikowano
Czy miał ktoś tak ze podczas aktualizacji map przy 62 % się zatrzymywało i wracało do 56% i tak w kółko... 15 razy tak było i zwątpiłem, zakończyłem aktualizacje. Jutro spróbuje jeszcze raz zrobić format pena i wrzucić mapy MOVE 2018-2.
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Orientuje się ktoś może czy planuja wydać 2019-1 ?
  • 1 rok później...
Opublikowano
Koledze pomagam zainstalowac mapy move 2019. Wg opisu nie ma drugiego wejścia na usb, ma tylko w podłokietniku. Nie bedzie problemu z instalacja?
Opublikowano
Aktualizacja zrobiona do move 2019, przy okazji parę fajnych kodowań. Jednak jedno wejście i na szczęście zadziałało i zobaczyło mapy. Kod liftime własnej produkcji.
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
To się trochę ludzi ucieszy :)

Noooo długo oczekiwany update

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Czy wgrywał już kotoś te mapy bo ja próbowałem wgrać i aktualizacja zatrzymuje sie na 35% i wraca do zera i tak cały czas Teraz nie wiem gdzie jest problem mapy czy w navi w samochodzie :(
Opublikowano
Tu powyżej kolega dał link do tych właśnie z 2020 :D i o te właśnie pytałem Sytuacja opanowana problem okazał się byc pendrive dodam novy :evil: kupiłem kolejny i mapy poszły bez problemu Jeden pendrive stary navi wcale go nie widziała kolejny nowy 32gb aktualizacja dochodziła do 33% a kolejny nowy 16gb i poszło fajnie
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam , te pliki 41 z map move 2020 wklejam bezposrednio na sformatowanego pena a samochod nie widzi i aktualizacja sie nie otwiera,

KTos cos pomoze?

Opublikowano
witam , te pliki 41 z map move 2020 wklejam bezposrednio na sformatowanego pena a samochod nie widzi i aktualizacja sie nie otwiera,

KTos cos pomoze?

Moze masz dwa usb, jak masz w schowku przed pasazerem to z tego usb robisz update map

Opublikowano

wlasnie mam tylko jeden schowek u pasazera.

Pen drive ma byc czysty po formacie i pliki bezposrednio bez zadnego foldera?

pen drive nazwa nie istotna?

Opublikowano
4 pendrivy sprawdzone i te mapy MOVE 2020 nie chca ruszyc.

Sprawdz ładowanie telefony, czy zasilanie w usb jest .

Sprawdziłeś usb w schowku? Jak masz w schowku usb to tam mapy się updatuje

Opublikowano
Filesystem na pewno FAT32/extFAT?