Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich miłośników marki po latach :)

W życiu już przerobiłem parę samochodów, jednak nigdy nie miałem szczęścia do ich kupna, bo albo był powypadkowy albo przerobiony z anglika albo jeszcze inny czego podejrzewam nie wiem do dzisiaj :) . Jestem (tak mi się wydaje) miłośnikiem motoryzacji a kierowcy dzielą się na 2 typy, tych którzy traktują samochody jako źródło transportu i tych którzy jeżdżą tym co kochają,sama jazda sprawia frajdę a po opuszczeniu pojazdu - odchodząc od niego, ZAWSZE się za nim oglądają. Choć sama jazda BMW sprawia ogromną frajdę, chodzi tu oczywiście o sportowy charakter, trzymanie na zakrętach no i ten tylni napęd, to jeszcze dochodzi ten wygląd :)

Wcześniej, jakieś 7 lat temu kupiłem i jeździłem nim ok 3 lat e36 325i coupe. Jako "dzieciak" jadąc pod Bydgoszcz po niego byłem zaoferowany tak bardzo, że nie ważne był stan tylko kupno i zabawa nowym nabytkiem. Po czasie właśnie okazało się że była wspawywana ćwiartka, a do roboty w nim było DUUUUUUUUUUŻO. Mimo wszystko jazda nim sprawiała frajdę na tyle dużą że gdy musiałem się z nim rozstać z powodów finansowych, powiedziałem sobie że chciałbym mieć jeszcze kiedyś BMW....

I oto on, grafitowe e93 320d. Sprawdzone na stacji diagnostycznej i u mechanika. Gwarancja na WSZYSTKO na 6m-cy od firmy ubezpieczeniowej i 2 gwarancja od mechanika również na wszystko. Prześwietlony REALNY przebieg (55000km), prowadzona książka serwisowa (nie w BMW ale w NAF).

a497d920321bbf1d.jpg

bf4e7ce61a6bc6f4.jpg

97b8404ba0fd2dfd.jpg

9438ba9be2cb4a16.jpg

160ff2128c5d5f6d.jpg

aa1f4d9d5c8a4249.jpg

0fe6806956287a34.jpg

c56ab7740889ef07.jpg

ceb0d60de25a91cd.jpg

229f60153e5215d7.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ładne cabrio w fajnej kolorystyce, m pakiet, tylko, że diesel. Nie mam nic do tego rodzaju paliwa, ale w cabrio bardziej pasuje mi jednak benzyna.
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano
No, no ;) Ładne auto, przebieg minimalistyczny. Pogoda też dopisuję ;) Czego chcieć więcej :lol:

Moje galerie:

Jest 🙂BMW F36 440I // TOYOTA GR SUPRA

Była 😞 BMW F30 335XI 

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=167&t=397494

Była 😞 BMW E90 330D 

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=339724

Opublikowano