Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:lol:

WITAM

przypuszczam,że jest to klucz do odkręcania dekla przy filtrze oleju.

sprawdż czy pasuje i napisz.

40tys na gazie i bez problemu
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak tylko zgaduję... czy to nie kawałek spod korbki szyberdachu? Może zębatka się wytarła i zostało wymienione?
Kai
Opublikowano
przypuszczam,że jest to klucz do odkręcania dekla przy filtrze oleju.

...to nie jest klucz do odkręcania dekla... :mrgreen:

czy to nie kawałek spod korbki szyberdachu

...to nie jest kawałek spod korbki szyberdzachu... :mrgreen:

hmmm... :think:

to moze powiem tak...

a masz moze antene na dachu :?:

bo ja u siebie mam i to jest kluczyk do odkrecania anteny... :mrgreen:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano
jeśli to coś ma logo BMW to podaj numer części sprawdzi sie w etk
hmmm... :think:

:duh:

to nie jest kluczyk BMW... :!:

to jest kluczyk firmy KATHREIN... :!:

a produkty firmy KATHREIN są obecne w Polsce od wielu lat i pracują w różnych systemach komunikacji radiowej: sieci trankingowe, łączność specjalna, nawigacja lotnicza, transmisja sygnału radia i telewizji... :mrgreen:

wiecej informacji o firmie KATHREIM znajdziecie tutaj

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano
Witam mam taki sam gadzet w narzediach i fakt jest to kluczyk do odkrecabia badz przykrecania glowki anteny do telefonu pokladowego o ile kiedys antene na swojej bryczce miales i jej ktos nie zdemontowal a tak pozatym to mozna te antene odkrecic kazdym innym kluczykim plaskim a gwincik wewnatrz sluzy do nakrecenie na glowke anteny po to a zeby za pomoca lekkiej perswazji nagiac grocik pod odpowiednim kontem dla zadanego pochylu anteny bez uszkodzenie gwintu tak mi niemiaszek powiedzial jak tez oto zapytalem Pzdr MIREK

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
A jak sprawdzić czy mam tel.pokładowy aparatu nie mam ale może jakiś moduł czy coś takiego lub innego ??
Opublikowano
witam jestem nowy na forum mam bmw 750 z 91r i u mnie zamontowany jest w bagazniku nadajnik gsm i mysle ze po tym mozesz poznac czy masz teleofn czy nie ew od strony pasazera powinien wychodzic taki kabel jak do telefonu stacjonarnego;)
Opublikowano

Witam

Tak dokladnie jak pisze kolega centralka telefonu podwieszona jest pod tylna polka w bagazniku po stronie kierowcy choc niektorzy montowali sobie pod siedzeniem z tylu ale to juz nie bylo fabryczne miejsce tylko kazdy jak nie mial fabrycznie zamontowanego telefonu montowal sobie gdzie mu najlepiej to pasowalo najlatwiej o ile masz antene telefonu po kablu sprawdzic dokad idzie bo pzrewod wychodzacy z anteny musi wlasnie isc do centralki o ile jej ktos nie zdemontowal Pzdr MIREK

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA

Opublikowano
ja mam problem taki ze nie mam chlodzenia gdzies mam dziure wycieka momentalnie plyn mechanior pow ze pekla rurka laczaca 2 glowice ale sam bym chcial to jakos sprawdzic i naprawic macie moze jakis pomysl jak to zrobic?