Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
a jaki podali Ci czas realizacji?
a o to nie pytałem :lol: ale jakieś 2 tygodnie temu było że jak mówiłem że pasowałoby mi na październik/listopad, to nie było problemu.

Cena 530i ok 7-8 tys. Poszła do góry :)
mam wstępną konfigurację z 12 kwietnia i teraz robiliśmy w piątek to cena bazowa taka sama
Opublikowano
Cena 530i ok 7-8 tys. Poszła do góry :)

To by oznaczyło pięciocyfrowe podwyżki na 540i, jakoś ciężko mi uwierzyć..

Opublikowano

Ja odbierałem w październiku samochód? W związku z tymi normami i filtrem podnieśli cenę, ale to z 2 miesiące temu?

Wchodzę dzisiaj na konfigurator i nie ma w ogóle silnika 530i :)

Opublikowano

Cenę owszem podnieśli, ale w marcu tzn. od cennika marcowego.

W konfiguratorze nie ma 530i, bo ma przerwe w produkcji do lipca

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
można już zamawiać 530i - parametry bez zmain

Ale gdzie? W konfiguratorze od zeszłego tygodnia nadal nie ma 530i, w salonie Inchcape Poznań przynajmniej pod koniec zeszłego tygodnia nie mieli żadnej informacji o braku możliwości zamawiania. U Smorawińskiego również pytając o tą wersję silnikową nic nie wspominali o jakimkolwiek wstrzymaniu zamówień. Więc trochę taki bałagan, w jednych salonach można, w innych nie, na stronie też nie widnieje, części film

Konfigurator uzupełniony . Benzyny zaczynają się kwotą 218.600 zł za 520i 184 KM .

https://www.bmw.pl/pl/ssl/configurator.html#/JK51/S0205/G30/esl/new/