Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ciekawe, dzieki!!

Wyglada na to ze przez jakis interface da sie do mojego podłączyc zmieniarke z mp3 Alpine CHA-S634, musze zbadac kwestie

EDIT:

oto i ta zmieniarka

http://www.alpine.com.pl/alpinecms/cms/details.php?p=366&details=1

troche droga. Na allegro uzywka niby za 600 ale tylko jedna i licytacja jeszcze nie zakonczona. Ciekawe jak sie obsluguje mp3 na zmieniarce? Jak sie chodzi po katalogach, etc, bo jak sie da tylko przeskakiwac po utworach to troche marnie przy 200 utworach ;)

Jaki jest interface komunikacji ze zmieniarka? M-Bus? Czy inne zmieniary z takim złączem tez bedą działały?

Edytowane przez typson

pozdrawiam

t.

Opublikowano
ciekawe, dzieki!!

Wyglada na to ze przez jakis interface da sie do mojego podłączyc zmieniarke z mp3 Alpine CHA-S634, musze zbadac kwestie

Istnieja przynajmniej dwa interfejsy ktore znam dzieki ktorym mozna przylaczyc cd changer Alpine do radia BMW

Opublikowano
jesli mozesz to sie odnies

1. Soundgate ABMW35V5

2. P.I.E. BMW/PC-ALP BMW

3. Soundlinx BMW01ALP

4. Peripheral BMWALPXv1

Dodam ze uzywalem tylko urzadzenia Peripheral BMWALPXv1 ktore jakis czas temu sprzedalem jednemu z forumowiczow.

Opublikowano
ja bede mial zamontowany ten interface w srode. zmieniarke juz mam wsadzona. warunkiem koniecznym ze strony alpine jest to, ze by byla na m-bus, ewentualnie wlasnie tak jak 634 (ktora mam) z podwojnym sterowaniem Ai-NET lub M-BUS.
DIESEL POWER
Opublikowano
ja bede mial zamontowany ten interface w srode. zmieniarke juz mam wsadzona. warunkiem koniecznym ze strony alpine jest to, ze by byla na m-bus, ewentualnie wlasnie tak jak 634 (ktora mam) z podwojnym sterowaniem Ai-NET lub M-BUS.

Ja mam zmieniarke alpine cha-s624 na 6cd na Ai-Net tylko czy jest na m-bus to nie wiem

Opublikowano

typson czy moze bedziesz zainteresowany takim interfacem? bo wlasnie zadzwonilem do jednej z uznanych firm warszawskich, ktora rzekomo juz sciagnela dla mnie ten interface i okazalo sie, ze bedzie po polowie wrzesnia. w zwaizku z powyzszym chetnie bym z kims zakupil to w ilosci hurtowej. bo znajac zycie to pewnie bedzie musialo isc z usa.

znalazlem jeszcze cos takiego, ale cena powala na kolana:

http://www.navisys.pl/sklep/product_info.php?products_id=553

DIESEL POWER