Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano

0255 Sports leather steering wheel

Kupiłem taką samą tyle, że z łopatkami. Szukałem takiej najtańszej i w najgorszym stanie i dałem do obszycia.

Mpakietowa mi się nie podoba.

Ta którą kupiłem była z przewodami ale jak nie masz to potrzebujesz tego - 32306854769 / 32309483019

spacer.png

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• Moderatorzy
Opublikowano

Pasowała bo to ta sama kierownica tylko z łopatkami.

Wiadoma sprawa, że poducha ze zwykłej kierownicy nie będzie pasowała to mpakietowej.

Tu moja po zabiegach

image.jpeg.f6aed5337240ef97142a6c3a622273a0.jpeg

spacer.png

Opublikowano

No to już wiem coś więcej ,teraz tak mam na oku kierownicę i ma przyciski na  aktywny tempomat mój ma zwykły tempomat wystarczy tylko przyciski multifunkcji przełożyć do tej z łopatkami? Ta kierownica co znalazłem ma wiązkę od łopatek do taśmy 

Screenshot_2025-02-24-14-23-11-394_pl.allegro.thumb.jpg.e2a4f39f8125b67497cac5f34811f25e.jpg

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Z tego co widać - przyciski swoja wtyczka a łopatki swoja, więc nie ma problemu i przełóż swoje guziki.

• Moderatorzy
Opublikowano

Przyciski zostawiasz swoje. Pająk zostaje. Pozostaje Ci tylko ewentualne dołożenie jednego przewodu do FEM.

spacer.png