Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem w moim e60 z 2003r

na który nie potrafię znaleźć odpowiedzi a mianowicie gdy przekręcam kluczyk to zamykaja i otwierają mi się tylko drzwi kierowcy a naciśnięcie przycisku pod awaryjnymi zamyka i otwiera wszystkie drzwi. Co moglo się stać?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wiem, czy dobrze odczytuję Twój opis, ale jeśli tak, to w idrive możesz ustawić, czy automatycznie zamykają się tylko drzwi kierowcy, czy wszystkie. Sprawdź, poszukaj.

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.

Opublikowano
Nie wiem, czy dobrze odczytuję Twój opis, ale jeśli tak, to w idrive możesz ustawić, czy automatycznie zamykają się tylko drzwi kierowcy, czy wszystkie. Sprawdź, poszukaj.

Ok to było to dzięki, pierwszy raz auto z takimi opcjami mam :duh:

• Członkowie klubu
Opublikowano

Przy okazji ja zapytam, może ktoś doradzi odnośnie problemów z centralnym zamkiem.

Przy zamykaniu z pilota zamykają się wszystkie drzwi, oprócz lewych tylnych. Póki co problem rozwiązaniem tak, że ustawiłem blokadę otwierania drzwi od środka na aktywną i w takiej pozycji normalnie zamyka. Tylko chciałbym to naprawić, żeby pasażer mógł normalnie sam wysiadać, a nie trzeba mu otwierać z zewnątrz.