Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Posiadam bmw e 91 320d 163 km 2006r . Dziś przy przyspieszeniu wypadł czujnik z miejsca jak w opisie . Czy tam znajduje się czujnik cisnienia doładowania? Ma on jakieś zabezpieczenie czy po prostu wciska się to na miejsce ? Może się zdarzyć, że sam wypadnie czy to efekt jakiejś usterki raczej? Dodam że podczas gdy wyleciał na kompie nie miałem żadnych błędów . Pozdrawiam
Opublikowano
Dzieki gorus. A jak myślisz ma prawo tak wypaść sami czy to skutek jakiejś usterki? W sumie jakby ciśnienie było za wysokie to wyskoczyłby błąd.... Sam już nie wiem... A jak się go przykreca? Spieszy mi się w trasie i tak na sztukę wcisnąłem jutro będę dopiero grzebał
Opublikowano

Pewnie był to tak mały spadek ze komputer odrazu tez nie wyłapie .

Może ktoś go ruszył i dlatego wyleciał ? Spróbuj go wsadzić i sprawdź czy trzyma dobrze .

Opublikowano
Pawełgawel masz foto tego zabezpieczenia jak to wygląda zapięte na rurze ? Ja u siebie tego nie mam . Kupowałem też inna rurę bo mi moja się popsuła i też nie było.
Opublikowano
Kolega mówi o zabezpieczeniu na wtyczkę , do czujnika takiego nie ma . Tak jak mówiłem , wkładasz i przekręcasz go.
  • 1 rok później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To jest czujnik temperatury przekręcasz i wyciągasz.
3A0jS9b.png