Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam pytanie. Dzisiaj po wielkich upalach, przez caly dzien padal deszcz (i tak jest dalej :cry:). Zauwazylem ,ze mam zaparowane reflektory...co sie moze dziac...zaznaczam, ze wczesniej tak nie mialem jak deszcze padaly. Ale jadac ulica po przeciwnej stronie widzialem tez kolesia w Compaccie i u niego tez zauwazylem,ze ma zaparowane reflektory. Mozna cos z tym zrobic...?? lub co to moze oznaczac :worried: :worried: . Dzieki za kazda odpowiedz...

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl

Opublikowano

a mi zaparowaly dzis na maxa, na bialo 2 halogeny w e38

ale co ciekawe

kupilem jak mi ukradli 2 nowki helli (fabryka)

potem jeden zbilem, i zalozyli jeden w aso

tez helli ale ze znaczkiem bmw :)

i te halogeny sa od nowosci z zarowka, takze tylko podpiac nigdy nie byly rozkrecane

no i obydwa zaparowaly tak samo!

podobnie szyby, ciagle musialem miec naview na przod mimo ze mam nowe 2 filtry klimy zalozone z 500km temu!

chyba taka pogoda, wszystko jakos dziwnie paruje

a te halogeny to tak biale ze zarowki nie widac :)

jakby sie zarowka tam spalila i dymem wypelnila caly halogen

http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano
Hihih racja vicia, nie poszukalem :modlitwa: , moja wina... :oops: , ale teraz juz wszystko wiem :) , DZIEKI! :D

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl

Opublikowano
Trzeba sie z tym pogodzic :( We wrzesniu zeszlego roku kupilem nowy halogen do e38 na Narbutta i juz pierwszego dnia podczas mycia samochodu caly zaparowal :evil: