Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Planuje zakupic F30 316i 2014r

Niestety jest to bardzo okrojona wersja

Czy da się zmienić lampy na lampy xenonowe z ringami ?

Czy dodanie navi to będzie duzy problem

Czy znacie kogoś z dolnośląskiego co mi to zamontuje i zakoduje ?

Jest to w ogole warte fatygi ?

Pzdr

Opublikowano
Jasne, że da. Wszystko kwestia ceny. Sam u siebie dokładałem nawigację NBT i da się to zrobić we Wrocławiu. Miałem zwykłe radio podstawowe z małym monitorem. Negocjuj cenę auta mocno, że "taki golas" i zaoszczędzoną kasę przeznaczysz sobie na zmiany. Nie wiem ile teraz za navi NBT sobie policzą, ale jak ja dorzucałem do auta już ponad rok temu to same części kosztowały z 4000zł, do tego montaż kodowanie itd to jakieś 1700zł. Teraz powinno być taniej bo trochę czasu minęło. Odezwij się na priv to dam Ci namiary do chłopaków gdzie we Wrocławiu można.

.

Opublikowano

Światła bez przetwornicy znalazłem orginały uzywki za 1500. Do tego kable,przetwornica,spryskiwacze to pewnie wyjdzie jakies 2200. Montaz i kodowanie to pewnie minimum 800. Nawigacja jest juz za 1500!

Oczywiscie pisze o najnizszych cenach. Czyli Xenony z Navi to minimum 5000pln

Mysle czy jest sens sie bawic

BMW poczatek 2014rok PL Salon 170tysi przebiegu za 49tysi

Nie wspomne ze nie ma nawet podgrzewanych siedzen

Kolor biały z Opolskiego

Opublikowano
To ja bym sobie chyba dal spokoj bo radosci zadnej nie bedzie. Nie sadzilem ze fki juz mozna tak tanio kupic, nawet gole.

.

Opublikowano

Dlatego pisze ze jest okazja, niestety auto gołe strasznie :)

Dla mnie xenon,navi to jest podstawa do tego typu auta

Opublikowano
ja bym golasa nie bral.....wlozysz 10tys w doposazenia i powiesz ze jednak brakuje ci jeszcze czegos.... wiec lepiej dolozyc pare zloty i kupic juz z jakimis bajerami.
Opublikowano

Jak bym sie postarał to xenony z navi w 5000 moze by dalo rade sie zmieścić

Jednak ma podgrzewane przednie fotele, tak mi dziś wlasciciel mowił

Cieżki wybór, poczekam moze jeszcze coś spuści :D

Opublikowano

Bardzo słabe auto, droższe będzie E90 doposażone z lepszym silnikiem. Poza fajna bryłą z F30 nic więcej to auto nie oferuje, wyposażenie słabe, silnik :oops: przebieg też słaby... zaczną sie koszta a graty drogie

No i nie nazwałbym tego auta 'okazją'

Cena doposażenia o której piszesz nie warta świeczki. Szukaj fajnego e90 w tej cenie bądź dozbieraj na "porządne" F30

EDIT

z ciekawości poszukałem na znanym portalu stoi nowa(!) 318 2017 rocznik w ledach, automacie nawet z trójkątem ostrzegawczym w bagażniku za 81k

Opublikowano
.....T

z ciekawości poszukałem na znanym portalu stoi nowa(!) 318 2017 rocznik w ledach, automacie nawet z trójkątem ostrzegawczym w bagażniku za 81k

To jest cena netto. I jest to podstawowa wersja (aczkolwiek fakt z automatem) i od firmy typu broker, czy cos takiego, nie z bezpośredniej dystrybucji bmw.