Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wspomniałem nic o sprzedaży, a sam samochód naprawiony i spalanie jest w jak najlepszym porzadku. 7.5 litra przy 120kmh z pełnym bagazem. Po prostu cieszę się nowym pojazdem, a E39 służy dziewczynie.

Żadna z sugerowanych rzeczy nie była uszkodzona, a test spalin na stacji książkowy, nawet nie przekroczyło wartości o promil.

Pisałem dodatkowo co sprawdziłem, wstawiłem filmik z pracy na żywo i żadnych odpowiedzi czy sugestii z Waszej strony. A wystarczyło jedną opcję przestawic i wszystkie adaptacje wróciły do normy

Opublikowano
Nie każdy jest mistrzem kompa. Ja na czym się nie znam jeżdżę do fachowców. Ty sobie poradziles z problemem i juz o tym nie napiszesz. Idiotyczne podejście. Widać że wiesz do czego jest forum. Aby naprawić za free auto, jeśli się nie uda z pomocą forum zamykamy temat. Brawo
Opublikowano

Spędziłem kilkadziesiąt godzin przed kompem na studiowaniu ista D do czego służą poszczególne rzeczy, angielskie, rosyjskie fora, kilkanaście godzin przy samochodzie z kompem, rozładowując dwukrotnie Aku, podmienialem części by zapisywać różnice w parametrach prac i wykluczyc ewentualnego winowajce. Wrzucilem podgląd pracy na żywo i co ? Ludzie nawet nie przeglądają tego co się wrzuca. 450 wyświetleń tematu, a link do YouTube otworzony 20 razy z czego conajmniej połowa moja by porównać parametry. Relacje zamieszczałem na bieżąco, zerowe zainteresowanie.

I powiedz mi po co to zamieszczać jak większości nawet nie chce się wysilic wejść w link w którym była zawarta odpowiedz ?

Mogłem nagrać wszystko z telefonu, ale by zapewnić Wam komfort przeglądania ścieralem się z różnymi programami do nagrywania pulpitu, późniejszej obróbki czy uploadowania kilku GB na YT w imię czego ? 2 wyświetleń filmu na 450 wyświetleń tematu ?

Dziwisz mi się jeszcze ?

Ty się zaangazowales to mogę Ci napisać jak doszedłem do problemu, ale ludziom nie zależy to dlaczego miałoby mnie zależeć ?

Opublikowano

Nie zaangazowalem się. Nie wszedłem nawet w link na YouTube. Wiesz dlaczego? Bo na parametrach jakie auto powinno mieć soe nie znam. Z takim czymś jadę do znajomego mechanika co robi bmw i tyle.

Dalej nie masz pojęcia do czego służy forum. Nie ty pierwszy miałeś problem z autem. Forum ma nakierowac na problem i nie zawsze (chociaż często się tak zdarza) jego rozwiązać. Każde doświadczenia innych osób pomagają w przyszłości innym. Ale niektórzy mają inne zdanie. Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wesołych Świąt :lol: dobre podejście :cool2:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Dajcie mu spokój chłopak skasował adaptacje i w cudowny sposób uzdrowił auto, a teraz wylewa gorzkie żale :mrgreen: też oglądałem te Twoje filmiki i nic mądrego mi nie podpowiedziały, a wystarczyło pojeździć trochę na Pb i sprawa Się sama rozwiązała. Duże spalanie powodował system ISA :mrgreen: na 5er forum kolega też Się rozpisał tylko tam Się tak nie wyżalił :cry2:
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano

Hehe no nieźle takiego czegoś to jeszcze nie widziałem :D Tyle osób Ci próbowało tutaj poradzić na tyle na ile się zna i to ZA DARMO a jak już masz rozwiązanie to się wypinasz, bo znalazłeś je "niby" sam a reszta nic nie pomogła :mad2: :mad2:

Jeśli faktycznie, duże spalanie było przez ISA to zwykłe skasowanie adaptacji i jeżdżenie na benzynie by Ci pokazało, że wszystko jest ok, co wiele osób Ci tutaj radziło ale, Ty uznałeś, że sam na to wpadłeś i nikt Ci nie pomógł :lol: :lol:

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

co za dzieciak i chyba z wioski.

to skasowac hama profil z klubu..i pozamiatane..

zobaczymy jaki bedzie cwaniak jak mu sie znowu cos sypnie...

ja tez siedze godzinami ,nocami na forach us i rosja , i w garazu w h.j

ale jak cos znajde to zawsze dziele sie info... bo po to to tu jest....

najgorsze cwoki i paparuchy tak sie zachowuja .... :cry2:

wziol zabawki i poszedl do innej piaskownicy :mad2:

milego dnia FJ.ucie

z mojä bee nie idzie sie nudzic