Skocz do zawartości

Nawigacja CCC Professional spolszczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dorwałem spolszczenie wraz z lektorem do navi CCC professional, po przygotowaniach do wgrywania, aktualizacji czytnika mam cała nawigacje po polsku wraz z lektorem, serwisami, itd.

Wszystko działa prawidłowo ale na zakończenie wgrywania wyskoczył błąd HOST203.

Taki błąd pojawił się tylko u mnie, u 2 kumpli przeszło bez problemu, zielone kółko z "DONE"

Może ktoś wie co to takiego?

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
cześć, mógłbyś podesłać źródło tego działającego spolszczenia ?
Opublikowano
Witam.

Dorwałem spolszczenie wraz z lektorem do navi CCC professional, po przygotowaniach do wgrywania, aktualizacji czytnika mam cała nawigacje po polsku wraz z lektorem, serwisami, itd.

Taki błąd pojawił się tylko u mnie, u 2 kumpli przeszło bez problemu, zielone kółko z "DONE"

pozdrawiam

Poproszę na priv.

• 2 lata później...
Opublikowano
Witam.

pozdrawiam

Hej,

pierwszy raz spotkałem się też i u mnie z takim błędem, ale wszystko działa, a może coś nie do końca, a jeszcze o tym nie wiem?

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Niestety autor wątku chce 300zł za sofcik więc :) :duh:

A dot. samego błędu to, może koledzy mają inną wersje HW ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Niestety autor wątku chce 300zł za sofcik więc :) :duh:

A dot. samego błędu to, może koledzy mają inną wersje HW ?

Nie przypominam sobie żebym proponował Ci sprzedaż spolszczenia wiec nie wprowadzaj nikogo w błąd.

Mariusz

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Tak prawdę mówiąc, jeżeli ktoś chce coś udostępnić to nie ma problemu ze znalezieniem takiego softu na necie. A w przypadku CCC Businessa, mi się nigdzie za darmo nie udało odszukać. Nie potrzebuje tego , więc też mi nie zależy, ale jeśli są jakieś oferty dotyczące tego spolszczenia, to zawsze za kasę.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano
  • Autor
Tak prawdę mówiąc, jeżeli ktoś chce coś udostępnić to nie ma problemu ze znalezieniem takiego softu na necie. A w przypadku CCC Businessa, mi się nigdzie za darmo nie udało odszukać. Nie potrzebuje tego , więc też mi nie zależy, ale jeśli są jakieś oferty dotyczące tego spolszczenia, to zawsze za kasę.

Ktoś wydał kaskę na spolszczenie i myślisz ze będzie to teraz rozdawał na lewo i prawo za darmo?

Na marginesie nie ma czegoś takiego jak ccc business :)

Mariusz

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Dlatego pisze, ze każdy chce za to kase;)

Wem, że nie ma jest M-ASK, ale większość tutaj opisuje to jako CCC Business. Pewnie z racji że wychodziła obok z CCC (Professional).

Tutaj pięknie jest to przedstawione w tabeli, jaka navi i gdzie była montiwana do 2017 roku.

https://mega.nz/#!vYhnmQBS!EtBWFy4_X9KpLWlFY8d8OKnUDbauW7j6ZWgcUtNH5bY

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.