Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
b
  • Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ktoś testował. Właśnie zaraz muszę ogarnąć sobie FSC i ruszam z instalką. Jakieś nowości?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A ile waży po rozpakowaniu ? Ja koncze pobierac i dam znac. Pewnie najwieksze roznice to dodatkowe obiekty w 3D :)

UPDATE : Mapy w samochodzie zaktualizowane. Smigaja ale w najblizszej mojej okolicy zadnych zmian ( a szkoda ) nie zauwazylem.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
W okolicach 3City tak na oko też nie widać zmian. Może gdyby się zagłębił...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale po rozmiarze widac ze jednak sporo danych wiecej w porownaniu do 2017-2.
Opublikowano
Co mogę zrobić źle. Po ściągnięciu i rozpakowaniu na pena - samochód nie rozpoznaje mapy. Poprzednie wersje automatycznie zglaszly aktualizację.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja musialem „wyjac” poszczegolne foldery z tego głownego tak zeby były te 1,2,3 itp - mam nadzieje ze zrozumiales o co mi chodzi ;)
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Ja ściągnąłem i właśnie trwa aktualizacja w aucie. Dzięki jeszcze raz za wrzutkę.
Opublikowano
Czy podczas aktualizacji auto musi być cały czas uruchomione, czy można wyłączyć zapłon, iść np. do sklepu i po ponownym uruchomieniu, aktualizacja będzie kontynuowana, czy będzie trzeba zaczynać od początku ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bedzie kontynuowana. Mozna robic na raty.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A jakie byś chciał ?
Opublikowano

Czy orientuje się ktoś z czego wynika brak RTTI na odcinku autostrady A1 między Strykowem a Tuszynem ?

odcinek ten był już w "przejezdny" 2107-2 i myślałem że z wersją 2018-1 dojdzie RTTI, ale w dalszym ciągu nie ma,

Opublikowano
Czy orientuje się ktoś z czego wynika brak RTTI na odcinku autostrady A1 między Strykowem a Tuszynem ?

odcinek ten był już w "przejezdny" 2107-2 i myślałem że z wersją 2018-1 dojdzie RTTI, ale w dalszym ciągu nie ma,

Z braku danych?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na pewno nie z braku danych. Bo po prostu tylko na tym najnowszym odcinku po prostu RTTI sie urywa i poznie pojawia. Pisalem juz gdzies kiedys o tym. Wersja mapy tez raczej niema znaczenia. Dziwna sytuacja. Tym bardziej ze od otwarcia minelo juz 14 miesiecy.
Opublikowano

Zainstalowałem nową navi 2018-1. Sprawdzam czy jest nowy odcinek S5 - Mielno-Gniezno. Odcinek otwarty w okolicach maja tego roku.

Niestety odcinka nie ma :( Szkoda...

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z moich obserwacji wynika ze nowe odcinki pojawiaja sie srednio po roku od otwarcia.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
We wrześniu oddali obwodnicę Kościerzyny i co ciekawe jest na mapach choć na razie bez rond.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ciekawy jestem czy ta oficjalna wersja bedzie sie roznila numerem wersji. Pozniej sprawdze co mi sie zainstalowalo i podam wersje. Jesli ktos sciagnie z serwerow bmw to tez prosilbym o ten numer.