Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam do was pytanie przymierzam się do zakupu kamery cofania w moim BMW X5 E70 ponieważ moja jest niesprawna i mam do was pytanie znalazłem kamerę na allegro i trochę się różnią ostatnie cyfry numeru na na kamerze i czy ona będzie pasowała do mojego BMW? I czy po zmianie kamery będę musiał ją jakoś od nowa sparować czy coś w tym stylu?

https://zapodaj.net/db0d8c5eb704b.jpg.html --- tutaj jest zdjęcie mojej kamery

http://allegro.pl/bmw-x5-e70-x6-e71-kamera-cofania-i7005565777.html#thumb/3 --- tu jest ta kamera co chcę kupić

Dzięki z góry.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Będzie pasować , wpiąć wtyczkę i będzie śmigać .
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano

Nie rozumiem po co tyle kasy wydawać na badziew oferowany przez ASO.Kup coś o lepszej rozdzielczości jeśli już .Większość kamer dedykowanych jest lepsza od tego

Jak znajdę link do swojej podam ale to bliżej weekendu

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jeśli uda Ci się znaleźć link, to podaj proszę.

Jestem negatywnie zaskoczony jakością oryginalnej kamery E70 sprzed liftu :/

Jeśli dałoby się ją zastąpić czymś lepszym, to proszę o info :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Nie rozumiem po co tyle kasy wydawać na badziew oferowany przez ASO.Kup coś o lepszej rozdzielczości jeśli już .Większość kamer dedykowanych jest lepsza od tego

Jak znajdę link do swojej podam ale to bliżej weekendu

Kolego mógł byś podrzucić linka do tej kamery ???

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Może ktoś odpowie?

Co kupić żeby było lepiej niż fabryczna kamera i cenowo przystępne?

www.nemo.dot.pl
Opublikowano
Zajrzyj na eBay itp. Ja w Mustangu zamontowałem kamerę w lusterku i podłączyłem na stałe (również podczas podczas) jazdy, jest ok.
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Czy ktoś wie co kupić zamiast używanej kamery która jak powszechnie wiadomo jest fatalna? Jakiś w miarę sensowny sprawdzony zamiennik?
www.nemo.dot.pl
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, wymieniał już ktoś kamerę w e70?? Możecie podesłać link bo jest na Allegro za ok 130 zł i pisze ze pasuje do x5 e70

BMW Kamera CCD BMW X6 E71 E72 X5 E53 E70 X3 E83

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Przy okazji temtu zapytam co moze byc przyczyna migotania obrazu w kamerze w cic? Obraz zasadniczo skacze, czasem znika, pojawia sie niebieski ekran albo artefakty. Na slepo obstawialbym, ze to cos na polaczeniach, ale.moze temat jest juz powrzechnie znany i jest na to konkretne rozwiazanie?