Skocz do zawartości

odblokowanie dvd free g30 /g31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam , jak w temacie , aso nie chce odblokowac ze wzgledu bezpieczeństwa aby podczas jazdy filmy szło ogladać , z usb na razie testowałęm na postoju .. ktos zna kogoś z kompem do obslugi tego modelu auta aby to odblokować ?
Opublikowano

Z tego co się orientowałem, to jest to nie możliwe, powyżej prędkości 60km/h.

Ale gdyby jednak się komuś udało to proszę o informację.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Możliwe dla każdej prędkości

Znajomemu zrobili zdalnie tu http://www.bmwkodowanie.pl wysłali pliczek wgrał go na pena włożył w usb po czym wyjął i gotowe.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A co z gwarancją?

Ps

To działa do 6 czy 7 km/h tylko.

BMW odblokowywało limit ale tylko jak mąż tylny zestaw multimedialny

Ja też chciałbym czasem wrzucić Google Maps i jechać na ich nawigacji - niestety nie zanosi się aby bmw usunęło to ograniczenie oficjalnie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Nie ma problemu z gwarancją bo zabieg niewidoczny. Dziala przy każdej prędkości. Był już na serwisie bo od początku miał problem z bt. Wymienili mu moduł. Do Dvd nikt się nie doczepil
  • 1 rok później...
Opublikowano

Witam,

Potrzebuje usystematyzować wiedzę: Dvd free to jest to samo co Video on motion?

Czy jest szansa na odblokowanie Screen Mirrowing powyzej 7 km/h? Oczywiście wiem, że poza ASO.

Opublikowano
Możliwe, że ASO nie przyczepi się do tego że mamy tą funkcję odblokowaną a auto jest na gwarancji, ale miał ktoś już styczność z ubezpieczycielem w przypadku wypadku? Czy w przypadku posiadania odblokowanej funkcji nie odmówią wypłaty odszkodowania, bo znajdą sobie na to zapis w swoich warunkach?
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
dostalem od kogos z forum na fb plik ( podalem tylko vin ) wkaldasz pendrive i dziala tv free .
Opublikowano
  • Autor
przy aktualizacji map w aso mi to wylaczyli , ale pendrive mam ,tylko zapomnialem jak sie to aktywowało wkladasz chyba do auta , odpalasz pena gasisz i jest .cos takiego musze poprobowac .
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Czy hackowanie systemu oraz używanie opcji bez stosownej opłaty to nie jest kradzież w świetle naszego prawa?
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Z tego co się orientowałem, to jest to nie możliwe, powyżej prędkości 60km/h.

Ale gdyby jednak się komuś udało to proszę o informację.

Pzdr

domyślnie jest zakodowane w zależności na jaki kraj, region świata produkowany jest samochód może to być że blokuje się powyżej 30km/h, powyżej 10km/h, powyżej 3km/h itp.

jest to funkcja zapisana w sterowniku, którą można zmienić lub całkowicie wyłączyć.

ZDALNA KONWERSJA USA/EUROPA KODOWANIE PROGRAMOWANIE CCC/CIC/NBT/ EVO ID 4 5 6/ MGU ID7 ID8 ID8.5 ZMIANA REGIONU,AKTUALIZACJA CARPLAY/ANDROIDAUTO, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC, kodowanie NCD 2.0, FSC/SFA PLIKI NAPRAWCZE, WALIDACJA ECU i inne

realizacje kliknij --> Facebook

POLSKIE MENU BMW E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G06 G11 G12 G20 G30 U11 U10...

PARTNER BMW AG

telefon/whatsApp +48 504384405

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

menupolskie2.jpg