Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie by było wrzucic to na dzienne DRL. Ciekawe czy przy 30% swiecenia przy kodowaniu by nie mrugały, albo coś innego.

Wiązka od tych żarówek zmiesci sie w lampe ?

te paski muszą być rozlozone bo pelnia funkcje radiatora a w x3 moze byc malo miejsca. Looknij sobie niektore są nawet z wiatraczkami,.

Opublikowano
Wczoraj zakładałem zwykłe żarówki i miejsca jest dużo a właśnie się pytam bo bym kupił ale wydać 350 a być nie zadowolony , mi się nie uśmiecha Chyba zadzwonię do tego sklepu czu mogę sprawdzić jak świecą przed kupnem
Opublikowano

co wnosi Twoj post? nikt tu nie pyta o homologacje i aspekty prawne.

poszukaj ledow na http://www.aliexpress.com jak masz mozliwosc zamowienia toza 120-150pln masz fajny zestawik.

Nanoshine 2 pcs car headlight h7 led H4 H1 h8 h9 H11 9005 HB3 9006 HB4 72W automobile vehicle Headlamp front fog drl bulb lamp

http://s.aliexpress.com/UzqqmYzu

(from AliExpress Android)

~~53zl :-D 3tyg poczekasz

Opublikowano

Kolega deebee zasygnalizował tylko, że mogą być problemy w przypadku kontroli. I słusznie.

Jak ktoś chce uprawiać wiejski tuning to bardziej się odnajdzie na forum golfa.

Kupujecie dziadostwa z chin i oślepiacie wszystkich z naprzeciwka. Albo mało jeździcie albo macie w dupie innych.

Opublikowano
Kolega deebee zasygnalizował tylko, że mogą być problemy w przypadku kontroli. I słusznie.

Jak ktoś chce uprawiać wiejski tuning to bardziej się odnajdzie na forum golfa.

Kupujecie dziadostwa z chin i oślepiacie wszystkich z naprzeciwka. Albo mało jeździcie albo macie w dupie innych.

Też tak uważam , jak masz zwykłą lampę to obojętnie jaką magię w nią włożysz i tak nie będzie to xenon.

Wolałbym zakupić zwykłą żarówkę tylko taką co daje więcej światła np : TUNGSRAM i tyle.

Dodatkowo nie wiesz jak zachowa się klosz lampy i odbłyśniki , a regeneracja 2szt to koszt 400zł + demontaż i montaż lamp

Ale każdy robi jak uważa. :8)

żadnych dizli tylko Pb+LPG

R4 + turbo, V6 , R6 i V8

Opublikowano

co wnosi Twoj post? nikt tu nie pyta o homologacje i aspekty prawne.

Mój post wnosi tyle, że Wasze pomysły stoją w kolizji z przepisami. Inżynierowie w Monachium zazwyczaj nie potrzebują poprawek agrotunerów - po jakie licho kupowałeś BMW?

Pomijam milczeniem fakt, że takie "montaże" mogą być niebezpieczne dla innych uczestników ruchu - mając auto w DE tez tak byś cwaniakował z przeróbkami? Nie, bo daleko byś nie ujechał...

--

Pozdrawiam,

deebee (Darek)

Opublikowano

Montaż w zwyklej lampie na odblysniku to rzeczywiscie chory temat, stara 3 wieśbeta albo golfina na Hidzie zrzuca wiewiórki z drzew...

ja podawalem, ze ciekawie by to wygladalo na DRL np na swieceniu 18%. Ewentualnie taki Led do soczewki na D2S wtedy kat swiecenia jest odciety i tez moze byc ladny efekt.