Skocz do zawartości

E90 Wtyczka 3pin pod kanapą z tyłu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Sprzątając auto moją uwagę przykuła wtyczka 3 pinowa która luźno sobie leżała pod kanapą z tyłu i nie było miejsca gdzie można ja podpiąć.

Szukałem po necie ale nie dowiedziałem się nic o niej.

https://drive.google.com/file/d/1--EkcW5w93LQxgE-hblaSfrTKv3UAjeMZQ/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1SIXaYJfNNowaBmVTZwBOcufLCXSw-pg2mA/view?usp=sharing

Czy to do mat obecności ? Jakieś inne ciekawe rzeczy?

Pomożecie?

Opublikowano
  • Autor

Naprawdę nikt nie wie?

:cry2:

Opublikowano
Stawiam na jakiś czujnik, na ogół czujniki maja 3pin. Moze coś dodatkowego do pompy paliwa. Nie wiem.
Opublikowano
  • Autor

Nie mam auta od nowości.

Chyba przy najbliższej okazji polecę po przewodach do ich źródła. Poza tą wtyczką nie ma oznak aby ktoś w tym miejscu grzebał, coś montował itp.

Opublikowano
Kolego. Też ostatnio grzebałem w aucie i zajrzałem pod kanapę z tyły. I owszem też mam wolną wtyczkę3-pin po prawej stronie pod matą wygłuszającą :shock: Na co oni to przygotowali ??
Opublikowano
  • Autor
Teraz to już bardziej z ciekawości się dowiem, auto nie ma żadnych problemów i jeśli nie tylko ja ją posiadam to znaczy że nie miałem żadnego innego hardware pod kanapą ;)
Opublikowano
Widać,że jest to oryginalne wyprowadzenie. Ale pod co? I czemu to się kończy pod siedzeniem.Łatwe miejsce na podłączenie czegoś, ale czego :shock:
Opublikowano
A były wersje z grzaną kanapą z tyłu?
never again N46
Opublikowano
Nie