Skocz do zawartości

BMW F30 - listwy chromowane przyokienne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, przymierzam się do kupna BMW F30 Sedan.

Przy kupnie zależy mi głównie na przyokiennych ramkach chromowanych, do 70tys. tych samochodów jest bardzo dużo, jednak bardzo dużo aut tych listew nie posiada. Posiadają natomiast je samochody sporo droższe z lepszym wyposażeniem, czy myślicie że jeżeli samochód który zostanie zakupiony bez oryginalnie zamontowanych listew, to będzie możliwość zamontowania czegoś takiego w jakimś serwisie BMW? Wolę wydać 2-3tys. zł. na zamontowanie listew niż wydać 20-30 tys. na samochód z bogatszą wersją.

Czekam na wiadomość od osób które posiadają wiedzę na ten temat.

Opublikowano
Listwy sa wymienne, wiec bez problemu kupisz uzywane za 1000zl i sam zamontujesz bo filozofi niema zadnej
Opublikowano
  • Autor
Pojedyncze sztuki da się znaleźć ale z całym kompletem to już problem.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor
To było jedyne ogłoszenie ale sprzedający nie chciał nawet przesłać zdjęć produktu, przeszukałem allegro i sprzedają jakieś zamienniki po 850 zł ale klejone na taśmie klejącej a takich wolę unikać, jeżeli chodzi o nowe to koszt ok. 2050 zł... więc wolę znaleźć używane jeżeli ktoś takie wystawi.
Opublikowano
Przerabiałem już temat, listwy trzeba kupic z ASO. Reszta na allegro to połamany szmelc.
Opublikowano

Zastanów się nad szczotkowany aluminium. Efekt obwódki dookoła szyb ten sam ale jakość o niebo lepsza. Ja jestem przeciwnikiem takich błyszczących dodatków a te listwy wgl mi nie przeszkadzają.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk