Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie

Po odkręceniu korka od wlewu oleju strasznie klekocze ,za ktoś może przyczynę tego. Dodam że odma wymieniona ,łańcuch na rozrządzie lekki luz ma,i będzie na dniach wymieniany . Ale te klekotanie ,mówią ,że to może Pompa podciśnieniowa Vacuum . Proszę o poradę ,filmik z moim silnikiem w linku

https://www.youtube.com/watch?v=tp1io7xwM24&feature=youtu.be

Opublikowano
u mnie podobnie klekocze, po odłączeniu wężyka idącego od vacum do pompy hamulców klekot ustaje. Zastanawia mnie tylko jakie ewentualne skutki może przynieść dłuższa jazda z czymś takim...
Opublikowano
AutoTim. Szczecin rozrząd pompa vacuum 1000zł robocizna,części moje były. Chłopak bardzo ogarniety,doradzi co jeszcze bez naciagania.Autko chodzi teraz rewelacyjnie. Ciuchutko silnik pracuje,aż chce sie jeździć.
Opublikowano
A mówią, że na łańcuchu zmieniać nie trzeba... U mnie aż takiego klekotania nie ma, ale jestem umówiony na sprawdzenie ssaka, odmy, rozrządu i świec (dopiero za miesiąc). Pozdrawiam
  • 2 tygodnie później...