Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanowne towarzystwo ;-)

szukam tu i tam aut takich jak mam ja - E34 525tdsA 1993 i na mobile.de stoja w okolicach 1500 Euro plus/minus

ale jedno kosztuje ok 4000 Euro: http://tinyurl.com/h8ayh

czy mozna wierzyc, ze to auto ma taki przebieg ? jesli tak, to znaczy ze to jest nowe auto ?

inaczej: czy tak "bywajet"?

no i co o tym myslicie ?

dzieki

zh
Opublikowano
Ja moim Unem przez 10 lat przejechałem 40-50k km - a jeździłem w miarę normalnie. Tak więc na 13 lat 85k jest do uwierzenia. Ale cena jak dla mnie ciut za wysoka mimo przebiegu.
Opublikowano
W niemczech jeżeli auto ma bardzo mały przebieg a jest na to dokumentacja to ceny są bardzo wysokie :D

ale pytanie bylo czy jest to mozliwe ?

bo jak tak, to moje idzie na czesci a tamto biore ;-)

85tys km tzn ze wlasnie "dotarte" ;)

czy moze sie myle ?

zh
Opublikowano
Tak jest to możliwe ale ja na twoim miejscu bym sie troche wstrzymał i znalazł takie ale z 95r a jak smigam troszke po germani to trafiają sie takie sztuki :mrgreen:
www.klinika-bmw.pl
Opublikowano
Tak jest to możliwe ale ja na twoim miejscu bym sie troche wstrzymał i znalazł takie ale z 95r a jak smigam troszke po germani to trafiają sie takie sztuki :mrgreen:

Wlasnie takiego TDS z 95' poszukuje dla siebie, i przegladajac oferty z rynku Niemieckiego ( autoscout24.de, mobile.de) uwzgledniajac tylko "privatangebote", to takich aut nie ma zbyt wiele w tym roczniku, a jezeli juz to same touringi... podobnie sprawa wygląda z e-36 z tego rocznika i z tym silnikiem.

m62, V8, 245 km
Opublikowano
Nie wszystko jest na mobile i na autoscout ja np swojego auta nie kupiłem z internetu tylko trafiłem smigając po germani :mrgreen:
www.klinika-bmw.pl
Opublikowano
niezłe to znaczy ze według mnie jest bardzo niskie prawdopodobienstwo ze przebieg jest oryginalny.

tak mysle, bo napisalem do nich i ... oczywiscie nie ma zadnych odpowiedzi

zostaje wiec e39 530dAT z 2004 kupic ;-(

tylko gdzie, zeby bylo dobre i nie trefne ?

zh
Opublikowano

zostaje wiec e39 530dAT z 2004 kupic ;-(

tylko gdzie, zeby bylo dobre i nie trefne ?

noms faktycznie trza sie smucic ze sie kupuje autko z 2004 a nie z 1993

:twisted:

Opublikowano

noms faktycznie trza sie smucic ze sie kupuje autko z 2004 a nie z 1993

:twisted:

nie, bo myslalem ze moge moja e34 jakos pobujac jeszcze pare lat, zwlaszcza jakbym dorwal taka z 85tys km przebiegu ;-)

zh
Opublikowano
nie, bo myslalem ze moge moja e34 jakos pobujac jeszcze pare lat, zwlaszcza jakbym dorwal taka z 85tys km przebiegu ;-)

A co stoi na przeszkodzie by nadal smigac E-34, czyzby E-39 byla faktycznie znacznie lepsza od swej poprzedniczki, poza tym, ze jest nowsza i krąglejsza ?

m62, V8, 245 km
Opublikowano
podstawowa roznica to ze bezpieczniejsza

4,6,8,10 poduszek, asc+t, dsc

akurat bezpieczenstwo nie sadze zeby bylo najbardziej tu dominujace

raczej bezpieczenstwo tego, ze dojade na miejsce - bez lawety ;-)

ja z 2 dzieciakow staram sie nie szarzowac natomiast 10 poduszek przy wypadku powyzej 100km/h nie sadze by wiele pomoglo - zwlaszcza dla dzieciakow

zh
Opublikowano

Witam, bedąc w Niemczech nabyliśmy z kolegą (dla niego ) BMW z przebiegiem udokumentowanym 65000 km i faktycznie auto było nowe. Teraz bez problemu mogę poznać jak auto miało kręconą szafe- bo możecie mi wierzyć na słowo to co kupiliśmy wyglądało i chodziło jakby dopiero wyjechało z salonu. A co do ceny to warto dać nawet dużo więcej za taki stan. Niestety aut z takim przebiegiem jest wogule w Niemcech bardzo mało , a jak już są to od razu kupują je tureccy , ryscy , albo jakieś inne niedojebane handlarze wyciągają co się da i sprzedają o 1000 albo więcej euro drożej. I niech nikt nie liczy na kupienie takiego cacka od Niemca - ogłoszenie dane prywatnie przez Niemca jest aktualne ok.2 godzin. Trzeba mieć niesamowitego farta , żeby być w tak dużym kraju jak niemcy w tym miejscu gdzie ktoś sprzedaje prawie nowe BMW.

Pozdrawiam i Powodzenia w Poszukiwaniach

• 6 lat później...
Opublikowano

Witam,

jako nowy członek forum, chiałem podzielić się swoją małą dygresją odnosnie modelu e34 i jego przebiegu..

Otóż sam jestem właścicielem tego przecudownego majstersztyku Bawarskiej myśli technicznej, które ma przejechane AŻ całe 85 tys km :)

Czy jest na forum ktoś, kto ma auto o podobnym stanie licznika ? Bo nikt, kto miał okazję zobaczyć to auto nie wierzy w to, co widzi..

Tak, wiem, odkopuje zamierzchle waki, ale jednak..