Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam prośbę o informację, a jeżeli dało by radę zdjęcie byłoby super, gdzie w e-39 sedan jest umiejscowione mocowanie haka w bagażniku po zdjęcie go. dla wyjaśnienia: zamontowałem do siebie oryginalny hak i w komplecie mam takie fajne mocowanie, które jest przykręcone gdzieś w bagażniku gdy hak mamy zdemontowany--i tego właśnie niewiem gdzie to mocowaie przykręcić. z góry wielkie dzięki.
Opublikowano
to mocowanie kture masz prawdopodobnie pochodzi z E 34 a u ciebie ma być specjala wytłoczka która wchodzi w kolo zapasowe i tam wkladasz hak i inne gerety z nim związane tzn kluczyk przejsciówke na wtyk zaślepke.
BMW sie nie psuje
Opublikowano
hmmm... te mocowanie jest formą wytłoczenia z pianki do którego przy pomocy kalmry przypina się odpięty hak i całe to mocowanie jest gdzieś przkręcone, szukałem po bagażniku miejsca ale nie bardzo mi gdzieś pasowało, ale faktycznie spróbuję pod zapasowym kołem.....a jeżeli chodzi o zdjęcie to jeżeli dasz radę to bede zobowiązany.
Opublikowano
Wytłoczka ta jest umiejscowiona po prawej stronie bagażnika na podłodze obok koła zapasowego. Jeśli chcesz, to mogę wysłać Ci fotki na maila.