Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Potrzebuje spis bezpieczników pod deską rozdzielczą w f10

Czy ktoś może podesłać ?

Który bezpiecznik odpowiada za ACC a który za żaluzje chłodnicy w f10 ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Poszukaj bo ok. miesiąc temu wrzuciłem fotki z rozpiską bezpieczników w tym dziale.

Ps. W bagażniku po prawej stronie za filcową klapką, pod bezpiecznikami powinieneś mieć wsuniętą własną rozpiskę.

• 1 rok później...
Opublikowano
Dziekuję za odpowiedz .Tam sa przypisane cztery numery . Czy to oznacza , że cztery bezpieczniki odpowiadają za zabezpieczenie gniazda zapalniczki ? Nie bardzo to rozumiem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ostatnio wymieniałem 54 ... spaliła go stara ładowarka do telefonu
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Przepraszam , chodzi o wyswietlacz główny od navi . Zero reakcji w ogóle się nie uruchamia

Sprawdź sobie 55, nie jestem pewien, ale może to ten. Ostatnio szukając bezpiecznika od zapalniczki przez przypadek wyjąłem ten i po ponownym uruchomieniu samochodu wyświetlacz uruchamiał się inaczej niż zwykle. A swoją drogą, może ktoś ma jakiś pomysł, czemu nie działa mi gniazdko w podłokietniku i bagażniku ? Bezpiecznik był ok.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam nie działa mi zamykanie i otwieranie drzwi z pilota (lewe tylne) niema rekacji. Który to bezpieczniki ? Chcialem sprawdzic zanim kupie zamek
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Wymiana zamka rozwiązała problem. Ja włożyłem od e60 jest identyczny wszytko działa. Uzywke orginalana za parę groszy kupisz.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Nie załącza się sprężarka klimy, brak napięcia , tak pokazuje komp.... ktoś przerabiał??
Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż
  • 10 miesięcy temu...