Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam poszukuję osoby która dorobiła by mi kluczy do bmw e60 z roku 2007 po lifcie jestem z Radomia ,uprzedzam pytania tak zdzwoniłem do serwisu i koszt takiej usługi wycenili mi 1300 zł + 5 dni oczekiwania ...
Opublikowano

Może jakiś grupowy zakup w serwisie? :wink:

Jakby ktoś miał jakiś pomysł, to ja bym z chęcią skorzystał z opcji do robienia kluczyka pod numer Vin :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak zakupisz używany to może kolega co wcześniej napisałem da radę. Napisz do niego.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

W moim przypadku poza aso trzeba byłoby wyciągać zamek, moduł CAS i sterownik silnika. Kupa roboty i koszt poza aso ok 1000 zł. :wink:

W aso ok 1300 na sam vin. Może ma ktoś jakieś zniżki w aso? Chętnie skorzystam :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
W moim przypadku poza aso trzeba byłoby wyciągać zamek, moduł CAS i sterownik silnika. Kupa roboty i koszt poza aso ok 1000 zł. :wink:

W aso ok 1300 na sam vin. Może ma ktoś jakieś zniżki w aso? Chętnie skorzystam :cool2:

A jaki masz przypadek ? W ogóle nie ma kluczy ? Przypadków może być wiele, dlatego nie jest jasne, jaka jest u ciebie sytuacja.

Edytowane przez temsky740
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Jak zakupisz używany to może kolega co wcześniej napisałem da radę. Napisz do niego.

Uzywane klucze oraz CAS i robimy - mogę przełożyć klucze z jednego CAS w inny. Jak sam klucz , to tylko przez ego wyzerowanie.

Opublikowano

A jaki masz przypadek ? W ogóle nie ma kluczy ? Przypadków może być wiele, dlatego nie jest jasne, jaka jest u ciebie sytuacja.

Tak auto w ogóle bez kluczy. Sam nie wyciągne sterownika i modułu, a w mojej okolicy niestety nie mogę nikogo znaleźć, kto mógłby mi pomóc w dorobieniu. W tej sytuacji pozostaje aso i dorobienie na vin?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Tak auto w ogóle bez kluczy. Sam nie wyciągne sterownika i modułu, a w mojej okolicy niestety nie mogę nikogo znaleźć, kto mógłby mi pomóc w dorobieniu. W tej sytuacji pozostaje aso i dorobienie na vin?

Daj VIN na PW. Ja ci wszystko wytłumacze. Od razu wiedziałem, że nie masz zadnego kluczy, bo w sprawe figuruje sterownik silnika :mrgreen: Byl by samochód u mnie, to ja bym próbował bez akrobacij :mrgreen: klucz nagrać

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W e60 moduł CAS jest pod kierownica. Wyciąga się go w 15 min. Nic trudnego.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• 2 lata później...
Opublikowano
Witam temat stary zapomniany. Wczoraj kupiłem E60 niestety z jednym kluczykiem. Jak się mają sprawy na dzień dzisiejszy z dorobienie kluczyka? Uzywke można już dostać za 50zł a reszta czyli kodowanie IMO itp?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam temat stary zapomniany. Wczoraj kupiłem E60 niestety z jednym kluczykiem. Jak się mają sprawy na dzień dzisiejszy z dorobienie kluczyka? Uzywke można już dostać za 50zł a reszta czyli kodowanie IMO itp?

700zl i masz po sprawie, czas realizacji - 15min , zapraszam