Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do osób latających za naszą zachodnią granicę. Otóż za tydzień jadę z lawetą po beemkę i w związku z tym mam pytanie: czy nie będzie problemu na granicy jakbym miał w kabinie np 60 litrów ropy? Jak to wygląda od strony praktycznej? Czepiają się? Dzięki za wszelkie informacje w tym temacie.

Pozdrawiam

Sosen

www.sosen.pl
Opublikowano
z tego co sie orientuje mozna miec , ale dokladnie nie pamietam, 20 albo do 30 litrow, przy 60 moga sie przyczepic
Opublikowano
z tego co sie orientuje mozna miec , ale dokladnie nie pamietam, 20 albo do 30 litrow, przy 60 moga sie przyczepic

mozesz miec 20 litrów ropki. jesli zoabczą ze masz wiecej to mogą Ci wrzucic kare 1 euro za litra. Ale zawsze jak jezdze ze szwagrem to setke wieziemy ze sobą a banki ładnie chowamy pod siedzeniami lub przykrywamy poduszkami do spania itp ;)

Opublikowano

mozesz miec 20 litrów ropki. jesli zoabczą ze masz wiecej to mogą Ci wrzucic kare 1 euro za litra. Ale zawsze jak jezdze ze szwagrem to setke wieziemy ze sobą a banki ładnie chowamy pod siedzeniami lub przykrywamy poduszkami do spania itp ;)

No właśnie o to mi chodziło, zrobię dokładnie tak jak piszesz, skitram banieczki pod siedzenia i będę liczył że się nie przyczepią. Dzięki za informację.

www.sosen.pl
Opublikowano

Widzę, że temat rozwinął się w pięknym stylu!! Gratuluję super-podejścia i dziękuję wszystkim za miłe wypowiedzi. Dla waszej informacji ropę mam za darmo.

Pozdrawiam

Sosen

www.sosen.pl