Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Oglądając na interii relacje z King of Europe żuciły mi sie w oczy dwa małe fiaciki na brytyjskich numerach.Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie mój dzisięszy wyjazd do Santa Pod(brytyjski tor dragsterowy)Własnym oczom nie wierzyłem jak je tam zobaczyłem w AKCJI :jawdrop: W obydwa bolidy upchnięto zprzodu(po lekkim pomniejszeniu kabiny pasażerskiej)silniki chevrolet'aV8 prfesjonalnie przygotowane do drag raceing'u+dragsterową skrzynke automatyczną +lsd dyfer :jawdrop: .Takiej jazdy w życiu nie widziałem!Maluchy schodziły poniżej 10sekund z najazdem na1/4 przy135mil/h!!!!!Właściciel zapytany "czemu Maluch?"odpowiedział z sympatią że poprostu ten SAMOCHÓD mu sie zawsze podobał!!!!!!??????Uwierzcie mi bylem w szoku z jakości wykonania dragstera na tak jeszcze popularnym w PL 126p!POGRATULOWAC pomysłu :cool2: :mrgreen:
Opublikowano
A gdzie zdjęcia :?: też bym chętnie zobaczył taki wynalazek :mrgreen:
Opublikowano
A gdzie zdjęcia :?: też bym chętnie zobaczył taki wynalazek :mrgreen:

kumpel smignął kilka fotek i filmików telefonem i jak będą ok to je tu dorzuce :cool2:

Opublikowano
Kiedyś słyszałem o Maluchu z silnikiem od BMW, jak się nie mylę V12. Też musiał być z niego niezły odrzutowiec. :twisted2: