Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ladnie Ci poszlo kup dobre zmywacze i sobie to dopiesc, jaki masz przebieg ? U mnie nie wiem czy kolektor sciagal bo mial podnosnik a mebrama w odmie cala? Masz bmw to czujesz ze zyjesz posiadam 19letnie mitsubishi przezvcaly swoj zywot raz nie odpalilo bo aku padl pomimo wieku200kmh na gazie to pestka i zero awarii.
Opublikowano
Nie wiem sa pewnie jakies srodki do takich zeczy ja do prostych zabrudzen w trudnych miejscach uzywam zmywacza w areozolu najlepiej w duzej puszczce ma duze cisnienie i nawet dziala na moje potrzeby mi wystarcza grubych robot nie robie ; nie mam czasu warunkow a mechanik tez czlowiek to trzeba dac mu zarobic :cool2:
Opublikowano
Więc tak, odma wymieniona i stuki ustały jak ręką odjął. Silnik chodzi tak jak powinien, chyba. Teraz za każdym razem będę nasłuchiwać i pewnie szukać dziury w całym, ale wiadomo jak to później jest. Ale dobrze, że to tylko tak się skończylo. No i jeszcze ten olej, zmieniać czy nie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Olej jeśli odpowiedni masz wlany to zostaw.

Wisisz nam po piwie :D

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano

To olej zostawię, najwyżej wymienię trochę szybciej następnym razem.

Dzięki za pomoc, a piwko już stawiam :D

http://i67.tinypic.com/68tp2o.jpg