Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Te 235KM i 480Nm to oryginalnej turbinie mitsu i na oryginalnych wtryskach ?

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

• 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Co to za lampy , zrób fotki jak zamontujesz ,też planuje taki zakup do mojej nowej e82 123d , chętnie zobaczę jak to wygląda na aucie :D

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Auto stoi uziemione od jakiegos czasu.

Padla pompa wysokiego cisnienia, stan wtryskow jeszcze nie znany ale duze prawdopodobienstwo ze sa w opilkach.

Nie dlugo nowe modyfikacje w postaci, wydajniejszych wtryskow i pompy od 125d, wleci hybryda turbo i zapewne wydech od 123d.

Opublikowano

wspolczuje bardzo duzo roboty by pozbyc sie opilkow z auta

wszystko trzeba plukac i myc i przedmuchiwac..

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Napotkaly mnie duze problemy z common rail, po wymianie wtryskow 123d[2000bar]i pompy 123d[2000bar] przy zwiekszonej dawce paliwa notujemy duzy spadek cisnienia na listwie/szynie CR.

Czyli w skrocie, 'niby' wydajniejsze wtryski/pompa a nie mozemy osiagnac stanu ktory byl na podzespolach stockowych....

Konczy mi sie czas pobytu w polsce, wiec samochod zostanie pewnie ustawiony na ~210 bhp....

Z innych zmian to wlecial m4 style przedni zderzak + nerki bez chromu :)

811b30f5a8195.jpg

Opublikowano
Jakby ktos mial w sprzedazy p&p pompe cp4.2 to chetnie bym zakupil

No niestety cp4.2 do n47 to custom product i nigdy nie będzie p&p :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Trochę odświeżyłem wygląd, Zderzak teraz bez spliitera, bo jednak na moje drogi bylo zbyt nisko. Za to został troche pomalowany na czarno :)

Dodatkowo dymione kierunki firmy Depo.

Lampy z projektorem bi-led i nowymi ringami :)

Kierunki w ringach.

BIale swiatlo