Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Takie same felgi miałem w swojej X3 :D
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Felgi już są, tak jak pisałem AEZ Antigua wraz z czujnikami TPMS. Całość zamawiałem na felgi-niemieckie.pl

yANzCjf.jpg

pCtKaL7.jpg

FVBfAiU.jpg

QT7tCpR.jpg

j6DxGW7.jpg

W czwartek odstawiam auto na detailing i zabezpieczenie powłoki lakierniczej.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Też w rozmiarze 19"?

Nie, 8,5x18", ale bardzo fajna felga, za rozsądne pieniądze. Przez 6 lat użytkowania, było z nimi wszystko ok.

Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Podobno są wytrzymałe, produkcja Niemcy, jestem ciekawy efektu. na razie czekam na swoją kolejkę, sezon na zmianę kół z letnich na zimowe w pełni i terminy odległe :evil:

Co do nerek Performance jestem zmartwiony, odesłałem je z powrotem :( Podobno trzeba zdemontowac cały przedni zderzak z nadkolami, osłonami żeby je zamontowac :mad2: Aż tak nie chcę ingerować w nowe auto, nie wiem czy mój znajomy nie wprowadził mnie w błąd?

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak zawsze mój ulubiony wzór :D . Felga idealnie siadła, może jedynie szkoda, że nie jest bardziej wklęsła. Może 9,5 ma większą wklęsłość?
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Dzięki :cool2:

No 9,5 cala na pewno ma większą wklęsłość :norty:

Ale ponad 2 tys. zł za sztukę RFT 275/40/19 na tył trochę mi się nie uśmiecha :mrgreen:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Felgi wzorowane na 18-calowych M405, ladnie pasuja

2009-2013 E46 330iA; 2013-2014 E91 318dA; 2014-2016 F34 320dA; 2016-2019 F34 330xdA; 2018-2020 G30 540xiA

2020-2023 F98 X4M; 2022-2026 G08 iX3

• 2 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Podobno są wytrzymałe, produkcja Niemcy, jestem ciekawy efektu. na razie czekam na swoją kolejkę, sezon na zmianę kół z letnich na zimowe w pełni i terminy odległe :evil:

Co do nerek Performance jestem zmartwiony, odesłałem je z powrotem :( Podobno trzeba zdemontowac cały przedni zderzak z nadkolami, osłonami żeby je zamontowac :mad2: Aż tak nie chcę ingerować w nowe auto, nie wiem czy mój znajomy nie wprowadził mnie w błąd?

Kolego, właśnie zamontowałem nerki M performance ( mam białe X3 LCI). Montaż dziecinne prosty i szybki. Zdejmujesz gumową uszczelkę góry zderzaka, odkręcasz te parę śrub, co trzyma z góry zderzak do pasa przedniego. Delikatnie go odginasz i długim płaskim śrubokrętem podważasz dwa górne zaczepy nerki,a dwa dolne zakrzywionym śrubokrętem podważasz wkładając go od góry, lub między żeberka nerki. Nerki M performance wkładasz na ścisk, w otwory montażowe oryginalnych nerek. Zmiana zajęła mi 15 minut, w tym, że kolega odginał mi zderzak i świecił latarką, a ja tylko operowałem śrubokrętem. Polecam, bo do twojej będą super pasować :cool2:

Benzyna zamiast krwi...