Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Serwis pół roku temu odbębnił akcję robiąc tylko badanie EGR. Czy da się na nich wymusić wymianę? Lub poprzez kontakt z BMW Polska? W serwisie twierdzą, że akcja w moim samochodzie została wykonana...
Opublikowano

https://www.service-bmw.pl

Napisz tu do akcji serwisowych...mi EGR wymienili a teraz dostałem info ze na chłodnice się kwalifikuje.

Szanowny Panie Marcinie,

W odpowiedzi na przesłane zapytanie informujemy, że zgłoszony samochód jest objęty akcją techniczną dotyczącą kontroli i ew. wymiany chłodnicy recyrkulacji spalin.

Przewidziana akcja nie jest akcją przywoławczą, dlatego może być wykonana przy kolejnej wizycie serwisowej.

Akcja techniczna zostanie przeprowadzona bezpłatnie.

W przypadku pytań lub wątpliwości zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem naszej infolini.

Centrum Obsługi Klienta BMW oraz Infolinia BMW pozostają do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku w godzinach od 08:00 do 20:00.

Numer telefonu Infolinii BMW: +48 885 269 269

Zapraszamy do zapoznania się z naszymi produktami oraz ofertą sezonową.

Z wyrazami szacunku

Biuro Obsługi Klienta BMW

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam

Prosze o sprawdzenie WBAFW51020C512861

Z gory dziekuje

Brak akcji

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
PROSZE O SPRAWDZENIE AKCJI

WBAXA11080DX28073

Jest akcja na chłodnicę EGR

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam,

Bardzo proszę o sprawdzenie akcji dla C646369.

Z góry dziękuje ! :D

Brak.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam,

Co prawda seria G ale czytam w ostatnim AŚ że też już są objęte akcją. Dlatego proszę o sprawdzenie

WBAJD11000G881624

Dziękuję i pozdrawiam

Brak akcji.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam Serdecznie

Czy jest możliwość sprawdzenia akcji serwisowych ?

DW45327

Z góry dziekuję

Brak akcji

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam.

Jeśli nie jest to problem również proszę o sprawdzenie

0K36648

Dziękuje i pozdrawiam

Jest akcja na uchwyty Isofix

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam jesli to nie klopot to mogę rowniez poprosic o sprawdzenie akcji serwisowych? WBAMX11070DU38750 z gory dziekuje

Brak akcji

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam .

Bardzo proszę o sprawdzenie numeru VIN :

WBAWD11070PW11022

Z góry dziękuje i pozdrawiam .

Jest akcja na wtyczkę sterownika dmuchawy.

Opublikowano (edytowane)

L551962.

PROSZĘ O SPRAWDZENIE.

DOBREGO DNIA

Edytowane przez batu
Opublikowano

Witam serdecznie,

F10 520D 2011 - kupione w Polsce od prywatnej osoby ale sprowadzone w lipcu 2016 z Belgi lub Holandii (oryginalnie był ustawiony język Flamandzki) ma ewidentnie problem z ubytkiem płynu chłodzącego. Sprawdzałem parę miesięcy temu i musiałem dolać ponad 1,5 L (mieszalne Borygo ze stacji benzynowej), teraz znów jest poziom grubo poniżej minimum.

W ASO porę razy pytałem o akcje serwisowe i twierdzili, że nic dla mnie nie ma.

Prośba do moderatora - czy mój VIN: WBAFW11010C709822, jest objęty jakąś akcja serwisową i jeśli tak to jak ją od BMW Polska sprawnie wyegzekwować?

Pozdrawiam

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
L551962.

PROSZĘ O SPRAWDZENIE.

DOBREGO DNIA

Jest akcja na Isofix

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam.

Jeśli można proszę o sprawdzenie akcji serwisowych WBAVP71070V200494.

Z góry dziękuję.

Brak akcji

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam serdecznie,

F10 520D 2011 - kupione w Polsce od prywatnej osoby ale sprowadzone w lipcu 2016 z Belgi lub Holandii (oryginalnie był ustawiony język Flamandzki) ma ewidentnie problem z ubytkiem płynu chłodzącego. Sprawdzałem parę miesięcy temu i musiałem dolać ponad 1,5 L (mieszalne Borygo ze stacji benzynowej), teraz znów jest poziom grubo poniżej minimum.

W ASO porę razy pytałem o akcje serwisowe i twierdzili, że nic dla mnie nie ma.

Prośba do moderatora - czy mój VIN: WBAFW11010C709822, jest objęty jakąś akcja serwisową i jeśli tak to jak ją od BMW Polska sprawnie wyegzekwować?

Pozdrawiam

To nie takie proste w tym przypadku, auto nie ma akcji wprost. Jest po zgłoszeniu usterki ale nie oznacza to,że z automatu naprawią za free. Podjedź do swojego ASO, poproś o sprawdzenie chłodniczki wcześniej opisując objawy. Jeśli stwierdzą jej przeciek jest szansa, iż po uznaniu przez BMW Polska naprawią za darmo.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Dzien dobry,

proszę o sprawdzenie: WBAXA110X0DX27863

Masz akcję na chłodnicę EGR oraz na skraplacz klimatyzacji.

Opublikowano

Dzień dobry, bardzo bardzo proszę o sprawdzenie

WBAMX1102DU40891

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Opublikowano

Bardzo proszę o sprawdzenie:

D491427

W samochodzie ubywa płynu - z max do min w ciągu 2,5tyś km, czy mam szansę na wymianę?

Z góry dziękuję