Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Wymienią skraplacz i przy okazji nabiją klimę na nowo.
Opublikowano

Hej sprawdziłabyś C970646

Co prawda jakieś 4 miesiące temu nie była, ale co chwile jakieś aktualizacje robią.

Dzięki i pozdro

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Hej sprawdziłabyś C970646

Co prawda jakieś 4 miesiące temu nie była, ale co chwile jakieś aktualizacje robią.

Dzięki i pozdro

Jest akcja na programowanie Euro 5

Opublikowano
Auta z silnikami B47 mają wznowioną akcję wymiany chłodnic już wymienionych oczywiście nie wszystkich.

Co prawda mam auto z silnikiem N47S1 i chłodnicę miałem wymienioną w zeszłym miesiącu ale różnie to bywa. Czy możesz mi sprawdzić czy kwalifikuję się do ponownej wymiany, ewentualnie czy jest jakaś inna akcja? D698532

Opublikowano
Witam:) Nowy nabytek dziewczyny to e91 z 2012r. Czy można sprawdzić VIN...F053340. Auto było zarejestrowane w Pl już i może poprzedni właściciel już działał ? Pozdro
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam czy można sprawdzić czy mam jakąś akcje serwisową

DW93749

Dzięki za informacje

Jest akcja na chłodnicę EGR.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Auta z silnikami B47 mają wznowioną akcję wymiany chłodnic już wymienionych oczywiście nie wszystkich.

Co prawda mam auto z silnikiem N47S1 i chłodnicę miałem wymienioną w zeszłym miesiącu ale różnie to bywa. Czy możesz mi sprawdzić czy kwalifikuję się do ponownej wymiany, ewentualnie czy jest jakaś inna akcja? D698532

Brak

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam:) Nowy nabytek dziewczyny to e91 z 2012r. Czy można sprawdzić VIN...F053340. Auto było zarejestrowane w Pl już i może poprzedni właściciel już działał ? Pozdro

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam a moja ma jakieś akcje? :)

A906172

Brak akcji.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Bardzo proszę o sprawdzenie:

1. C794916

2. DX39614

Bardzo dziękuje.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Bardzo proszę o sprawdzenie:

1. C794916

2. DX39614

Bardzo dziękuje.

Brak dla obu

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Proszę o sprawdzenie jeszcze efki

J303051

Jest akcja na przekładnię kierowniczą.

Opublikowano

Obdzwoniłem 3 dilerow w okolicy zeby to potwierdzic. 1. Jest akcja ale nie ma potrzeby tego robic 2. Jest akcja i bardzo chetnie kobieta chciała umówic od ręki 3.Jest akcja ale auto z rynku DE i tylko tam można to przeprowadzic. :shock:

Opublikowano

Obdzwoniłem 3 dilerow w okolicy zeby to potwierdzic. 1. Jest akcja ale nie ma potrzeby tego robic 2. Jest akcja i bardzo chetnie kobieta chciała umówic od ręki 3.Jest akcja ale auto z rynku DE i tylko tam można to przeprowadzic. :shock:

Hm, czyli wychodzi na to że nie ma sensu tego robić skoro jest takie podejście. A dodatkowo skasują ci chipa jeśli masz takowy...

Opublikowano
No właśnie sam nie wiem teraz. Chipa nie ma jak narazie. Ktoś pisał że aktualizuja wszystko włacznie z CIC a nie mam jezyka PL i tylko to sprawiło, że sie zainteresowałem tematem.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam,

poproszę o sprawdzenie C883730.

dzieki.

T

Brak akcji.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Dzień dobry,

Jestem tu nowy i czy tez mógłbym prosić o sprawdzenie akcji serwisowej, z góry dziękuję

DV78284

Akcji brak, przebieg jaki masz?

Opublikowano
ponad 360 :) dlaczego pytasz, można wiedzieć ..auto mam juz długo i to nie moje pierwsze bmw , zazwyczaj korzystałem z profilu syna tu na forum