Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam taki problem, że raz mi działa a raz nie działa podgrzewanie. Włączam normalnie i zawsze diody się świeca ale, raz fotel się nagrzeje a raz nie dzisiaj grzał przez chwile i przestał. Mam fotele sporty i teraz pytanie czy szukać gdzieś w wtyczce czy raczej już mata się kończy. W inpie nie mogę sprawdzić bo fotelach mam jakiś błąd że za stara wersja inpy a mam najnowszą. Można to jeszcze jakoś sprawdzić miernikiem czy coś?
Opublikowano
U mnie jak się nagrzeje na MAX,to włącza sie chyba termostat bo przestaje grzać.Po jakimś czasie znów zaczyna grzać
never again N46
Opublikowano
U mnie własnie fotel pasażera grzeje tak, że trzeba samemu moc zmniejszyć bo już nie da się wysiedzieć, a kierowcy tak słabo a czasami mocniej ale nigdy tak jak na fotelu pasażera.
Opublikowano
Zanikanie ogrzewania to problem maty bmw made in niedrogo, znany problem.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• 2 lata później...
Opublikowano

Miał ktoś taki przypadek że podgrzewanie siedzenia działa ale dosłownie minimalnie? Wcześniej działało normalnie teraz to prawie nie czuć że grzeje.

Co z tym zrobić? Bezpieczniki i kontrolki - ok.