Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to są za wtyczki? mam je w lewych przednich drzwiach, kazda ma po dwa piny i mają kolory: biały,szary i żółty. Jedna z nich jest podłączona a dwie wolne. Mam BMW 320i rok 91 sedan

Pozdrawiam

Opublikowano

Możesz mieć jakąś opcję pod poduszki, elektryczne szyby, zestaw trójdrożny głośników, podgrzewany zamek itp.

Ja mam w coupe wszystkie te rzeczy poza poduszkami w drzwiach i też są wolne wtyczki.

Opublikowano

Dzięki

To może byc do poduszki pow. . A także do podgrzewania zamka, ciekway jestem jak z tym jest, grzeje sie cały czas? nawet latem? jakto jest sterowane?

Opublikowano
Dzięki

To może byc do poduszki pow. . A także do podgrzewania zamka, ciekway jestem jak z tym jest, grzeje sie cały czas? nawet latem? jakto jest sterowane?

witam

Nie grzeje cały czas :D nie ma obawy

Włącza się (jeśli jest) poprzez podniesienie klamki przy zaryglowanym zamku (podgrzewanie jest tylko w drzwiach kierowcy) i działka przez kilkanaście sekund i sie wyłączy.

pozdro

Jeśli się mylę ... sorki

BMW ... zbliża

Opublikowano

Maciek M:

To samo napisałem trzy posty wyżej.

Camillo:

Podgrzewanie zamka działa tak długo jak świeci się światło w środku po podniesieniu klamki i cykl ten można powtórzyć trzy razy.

Opublikowano
Camillo:

Podgrzewanie zamka działa tak długo jak świeci się światło w środku po podniesieniu klamki i cykl ten można powtórzyć trzy razy.

witam

dokładnie tak (u mnie właśnie świeci te kilkanaście sekund - nigdy nie mierzyłem) a ilości nie pisałem aby ktoś zainteresowany nie pomyślał że to 3x wogóle :D

zresztą to wszystko można przyczytać w instrukcji

pozdro

Jeśli się mylę ... sorki

BMW ... zbliża