Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie to ze chce zakladac cos takiego ale czy bylo cos takiego jak oryginalne brewki BMW? w tym sensie ze e36 wyjezdzala z fabryki z brewkami? :shock: bo pewna osoba mi probuje to wmówić...
Opublikowano

:naughty: :naughty:

Jak znam trochę filozofię BMW, to jest wykluczone.

Dlaczego :?:

Bo brewki - choćby dyskretne, malusie - zawsze ograniczają efektywność reflektora (przez przysłonienie części jego powierzchni). A to nie sprzyja bezpieczeństwu.

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano
Może ma kamei albo jakąś dobrą firme od tuningu BMW i wydaje sie że są oryginalne ze względu na jakość wykonania :roll: ? Jeżeli to takie co przysłowiowy pan Sławek na allegro sprzedaje to nawet ślepy się nie nabierze :8)
Nie ma tego złego co by mi dobrze nie wyszło!
Opublikowano

Dla mnie brewki to istny odpust.

Do BMW pasują jak świnia do nieba.

http://img223.imageshack.us/img223/6755/633csi21nn.jpg
Opublikowano
Odpust, nie odpust - brewki czy inne 'bad looki' zaslaniaja czesc reflektora, ktory tym samym traci homologacje, bo po prostu zaczyna swiecic zupelnie inaczej, niz zakladal to producent.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i