Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Czy ktoś z was wymieniał nerki w F30 z chromowych na czarne m-pakietowe?

Jeśli tak, ma ktoś sprawdzone źródło?

Z tego co poczytałem w innych tematach, zaleca się je kupować u dealera, ale ceny też tam o wiele wyższe/

Znalazłem http://allegro.pl/atrapa-grill-czarny-bmw-f30-f31-m-performance-nowy-i6642767409.html?reco_id=ca1af1ae-bfc3-11e6-a086-02abf250c573&ars_rule_id=201, ktoś może brał allegrowe?

Opublikowano

Malowaliśmy u lakiernika chromowane , wycena była 200zł i nawet ładnie wyszło ,

Ale jak nie chcesz się w to bawić spokojnie na Allegro też kupowali klienci , przy polerowaniu reflektorów wymienialiśmy właśnie na czarne .

Reflektory Samochodowe-SpawaniePlastików
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kupowalem je w jednym ze sprawdzonych sklepow internetowych, montaz we wlasnym zakresie. Nie pamietam juz ile wyszlo.
Instagram: @kolczasty
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

600zł cena wyjściowa u dealera z montażem....

Można zaoszczędzić połowę ale przy koszcie auta to znikoma kwota...

Zawsze też masz fakturę/paragon że to m performance....

Przy oszczędności 300zł uważam iż warto kupić ori.

Pozdrawiam

male-bmw-2.png
Opublikowano
A co daje faktura? To z allegro też ma fakturę... Nie dajmy się zwariować wszystko idzie z chin:)
Opublikowano
Też kupiłem orginały ale dostałem mega rabat i miałem zamontowane już przy odbiorze auta u dealera:)
Sprzedam koła zimowe do E84 WZ-318 7,5X17 ET-34 5X120, Opony Pirelli Sottozero 2 225/50/17
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A co daje faktura? To z allegro też ma fakturę... Nie dajmy się zwariować wszystko idzie z chin:)

Tylko tyle że przy odsprzedaży kupiec nie przyczepi się że to mod nie ori ( tacy upierdliwi też bywają, znam to z autopsji) a tak poza tym to tak jak puszesz i tak wszystko pewnie made in China....

Ja po prostu przy konfigu nowego auta wziąłem je od razu jak kolega żeby odebrać już z czarnymi....

Pozdrawiam

male-bmw-2.png
Opublikowano
Witajcie,

Z tego co poczytałem w innych tematach, zaleca się je kupować u dealera, ale ceny też tam o wiele wyższe/

Znalazłem http://allegro.pl/atrapa-grill-czarny-b ... ule_id=201, ktoś może brał allegrowe?

Ja kupowałem dokładnie z tej aukcji, którą wstawiłeś. Jeśli są to podróbki to świetnie zrobione. Wszystkie wytłoczenia, numery, loga są OK, ale może się nie znam. Do aukcji dodana była faktura zakupu wystawiona w Euraskach z Niemiec. Ze spasowaniem nie było najmniejszych problemów. Polecam :)

Opublikowano
Witajcie,

Znalazłem http://allegro.pl/atrapa-grill-czarny-b ... ule_id=201, ktoś może brał allegrowe?

Ja kupowałem dokładnie z tej aukcji, którą wstawiłeś. Jeśli są to podróbki to świetnie zrobione. Wszystkie wytłoczenia, numery, loga są OK, ale może się nie znam. Do aukcji dodana była faktura zakupu wystawiona w Euraskach z Niemiec. Ze spasowaniem nie było najmniejszych problemów. Polecam :)

@kenty mógłbym prosić o jakies foty? Jak nie tu to PW:)

Opublikowano

Nie wiem jak wyglądają fabryczne kartony:) Nie miały na sobie żadnego logo. Chyba.

15555681_1216875541699062_1836588325_n.jpg?oh=84a336c9513a8d8731163298dcd3387d&oe=5853A575

Opublikowano
Za 2 tygodnie wrócę w rodzinne strony to sprawdzę czy są jakieś nalepki na kartonach:P
Opublikowano

Ja właśnie je odebrałem, jakościowo i wyglądem wydają się OK + wstawiam fotki :

IMG_8183.jpg

IMG_8185.jpg

Jedyna naklejka na pudełku :

IMG_8186.jpg

PS.@kenty, długo na nich jeździsz już?

Opublikowano
@canaveral już ponad miesiąc będzie.
Opublikowano
Made in Poland :twisted:

Nie wiem czy te nerki są akurat ori czy nie, ale o ile dobrze kojarzę to pod Bogatynia robią jakieś części dla BMW tak, więc może być Made in Poland.

Opublikowano

całe czarne nerki to m performance a nie m pakiet.

zamówiłem ponad rok temu na czescidobmw i moje też są made in poland