Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyglada po zdjeciach uczciwie mysle zevwarto pojechac i obejrzec na zywo bo wiadomo zdjecia to tylko zdjecia...ten silnik szalu nierobi w e38 bo wazy 2 tony..natomiat bardzo dobra jednostka...

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Masa to 1760 kg co nie zmienia faktu że z tym silnikiem i w automacie to jest muł. Do miasta ok ale na trasę już nie.
Opublikowano
230tys km i siedzenie kierowcy a raczej boczek wyglada jak zalochany lur nie mialem nigdy e38 wiec nie mam pojecia jak z zywotnoscia ale dla mnie dziwna sprawa. Swoja droga zastanawia mnie dlaczego nie ma foty calego siedziska. "Polecam to auto ponieważ ciężko znaleźć teraz taki egzemplarz w takim stanie jak to E38" skoro tak jest to niech sobie zostawi. Wyposazenie fajne.
  • Moderatorzy
Opublikowano

Jak wygooglasz vin to znajdziesz, że rok temu też miał 230 000km na innym forum.

Trzeba dopytać co się działo w tym czasie. Czy sprzedający patrzył jak mu pod domem rdzewieje, czy może składał do kupy w garażu ;)